Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Seminar pentru antrenori (video)

Categorie:

Conform planului de activitate, în perioada 5-21 mai Școala Federală de Antrenori sub egida FMF organizează seminare regionale cu antrenorii școlilor și cluburilor sportive din regiunile Nord, Est, Centru și Sud.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 07 mai 2015, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Comitetul de Arbitri a luat decizia, la ședința sa din 7 mai 2015, să sancționeze arbitrul Ruslan Muntean și arbitrul asistent Denis Oală cu câte 5 etape de suspendare pentru greșelile comise în cadrul meciului Dacia Chișinău – FC Tiraspol (29 aprilie, 1/2 Cupa Moldovei Orange, ediția 2014/2015).

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 7 mai, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a urcat o treaptă şi ocupă locul 120 cu 245 puncte.

Proiectul Grassroots "Respect Liga"

Categorie:

În scopul popularizării fotbalului, FMF desfășoară în toate regiunile țării festivaluri pentru copii cu vârsta 9-10 ani în cadrul proiectului Grassroots "Respect Liga". Pe parcursul lunii aprilie astfel de acțiuni au fost organizate în zonele Nord, Centru, Est și Sud, la care au participat sute de copii de la diferite școli și cluburi sportive.

Comunicat

Categorie:

În aceste zile cu o vizită de lucru în țara noastră se află Lev Rossochik, Vicepreşedintele Asociației Internaționale a Presei Sportive, zona Europa, cunoscut ziarist sportiv. Lev Rossochik a participat la şedinţa  Adunării Generale a Asociației Presei Sportive din Moldova și a susţinut un seminar specializat pentru jurnaliști.

Delegare UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat delegarea oficialului moldovean Ghenadie SCURTUL în calitate de observator tehnic la turneul final al Campionatului European pentru juniori U-17, care va avea loc în Bulgaria în perioada 6 - 22 mai 2015.

Turneu între veterani (video)

Categorie:

Vineri, 1 mai 2015, în oraşul Glodeni s-a desfăşurat un turneu la fotbal între veterani. La competiţie au participat echipele primăriilor din raionul Glodeni. Competiţia a fost organizată de clubul de fotbal Grănicerul Glodeni, Consiliul Raional Glodeni, în colaborare cu Federaţia Moldovenească de Fotbal.

Moldova U-15 - Sheriff U-16 0-2 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-15 a Moldovei a disputat un meci de verificare cu echipa Sheriff U-16. Partida a avut loc pe 30 aprilie la CPSM de la Vadul lui Vodă și a fost transmisă în direct de site-ul nostru.

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 30 aprilie 2015, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail