Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

FC Sheriff Tiraspol va fi gazda finalei Cupei Moldovei - ORANGE, ediția 2014-2015. Acest lucru a devenit cunoscut joi, 30 aprilie 2015, în urma tragerii la sorți efectuate la sediul FMF pentru desemnarea gazdei finalei.

Asociația Raională de Fotbal din Ungheni (video)

Categorie:

Miercuri, 29 aprilie 2015, în sala de şedinţe a Consiliului Raional Ungheni a avut loc Adunarea Generală de dare de seamă şi alegeri a Asociaţiei Raionale de Fotbal din Ungheni. La şedinţă au participat membrii afiliaţi ai ARF Ungheni.

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Pe 29 aprilie 2015 se vor disputa meciurile din cadrul 1/2 de finală ale Cupei Moldovei Orange, ediţia 2014-2015. Iată programul partidelor:

Licenţierea cluburilor

Categorie:

În rezultatul examinării documentelor de licenţiere prezentate de cluburile din Divizia Naţională, Organul Directiv de Prima Instanță din cadrul Sistemului de licențiere a cluburilor de fotbal al FMF, la ședința sa din 29 aprilie 2015, a luat următoarele decizii pentru sezonul 2015-2016:

Adunarea generală CNOS

Categorie:

Marți, 28 aprilie  2015, a avut loc Adunarea generală de dare de seamă a Comitetului Național Olimpic și Sportiv pentru anul 2014.

Live Your Goals

Categorie:

În cadrul proiectului FIFA „Live Your Goals” au fost desfășurate primele acțiuni pentru anul 2015. Pe parcursul lunii aprilie la Bălţi, Ungheni, Cahul, Comrat, Anenii Noi, Slobozia, Ciobruciu, Chişinău și Bubuieci au fost organizate festivaluri fotbalistice la care au participat circa 500 de fete (a.n. 2003-2005).

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Sâmbătă, 25 aprilie 2015, în comuna Pepeni, raionul Sângerei, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

WU-16 / Turneul de dezvoltare UEFA

Categorie:

Selecţionata de junioare U-16 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-2, în ultimul meci cu Bulgaria de la Turneul UEFA de Dezvoltare, care are loc în România.

CCPA / OFFS Moldova

Categorie:

Vineri, 24 aprilie 2015, la sediul FMF a avut loc şedinţa de lucru a proiectului Open Fun Football Schools Moldova. La eveniment au participat Svetlana Patraș, Asistent al Coordonatorului CCPA/OFFS, Iana Pogarevici, Olga Cușinova, Diana Bobuțac, Vitalie Onică, Vladislav Pocotilo, Vasile Toloconnicov, instructori OFSS, Natalia Ceban, Inspector federal FMF.

Moldova a câștigat “Cupa FMF” (video)

Categorie:

Selecționata de futsal a Moldovei a devenit câștigătoarea turneului internațional “Cupa FMF” consacrat aniversării a 25 de ani de la fondarea Federației Moldovenești de Fotbal. În finală, tricolorii s-au impus în fața Azerbaidjanului în urma executării loviturilor de departajare, scor general 2-1 (timpul regulamentar s-a încheiat nedecis, 1-1).

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail