Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

WU-16 / Turneul de dezvoltare UEFA

Categorie:

Selecţionata de junioare U-16 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-4, în al treilea meci cu Ungaria de la Turneul UEFA de Dezvoltare, care are loc în România.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 23 aprilie 2015, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Delegare UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Ghenadie SCURTUL, Director Tehnic FMF, a fost numit în calitate de Observator Tehnic UEFA la meciul Dnipro, Ucraina – Brugge, Belgia din cadrul sferturilor de finală a Ligii Europa. Jocul va avea loc joi, 23 aprilie 2015, la stadionul "Olimpiiskii" din Kiev.

Comitetul de Disciplină al FMF

Categorie:

Comitetul de Disciplină al F.M.F a examinat în ședința publică din 23 aprilie:

Turneul internațional la futsal “Cupa FMF” (video)

Categorie:

În perioada 21-24 aprilie 2015 țara noastră găzduiește turneul internațional la futsal “Cupa FMF” consacrat aniversării a 25 de ani de la fondarea Federației Moldovenești de Fotbal. La competiție participă naționalele Moldovei, Azerbaidjanului, Greciei și Selecționata regională a Moldovei din România.

WU-16 / România - Moldova 3-0

Categorie:

Selecţionata de junioare U-16 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-3, în al doilea meci cu România de la Turneul UEFA de Dezvoltare.

Conferinţă de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat marţi, 21 aprilie 2015, o conferinţa de presă cu ocazia turneului internaţional la futsal „Cupa FMF”. La întrebările jurnaliștilor au răspuns Alexandru BURLAC (Preşedinte al Asociaţiei de Futsal din Republica Moldova), Vladimir VUSATÎI (antrenor al selecţionatei naţionale de futsal) şi Oleg HILOTII (căpitanul selecţionatei Moldovei).

WU-16 / Turneul de dezvoltare UEFA

Categorie:

Selecționata de junioare U-16 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-6, în primul meci cu Slovacia de la Turneul UEFA de Dezvoltare, care are loc în România.

Fotbal feminin / Tragerea la sorţi Prel.CE 2017 (video)

Categorie:

Luni, 20 aprilie, la sediul UEFA de la Nyon, Elveția, a avut loc tragerea la sorţi a preliminariilor Campionatului European la fotbal feminin, ediția 2017. FMF a fost reprezentată la eveniment de către Ion Testemițanu, Vicepreședinte.

La Mulți Ani!

Categorie:

Vladimir GOSPERSCHI, veteran al fotbalului moldovenesc, fost jucător și antrenor al echipei Moldova Chișinău și Nistru Chișinău, a împlinit onorabila vîrstă de 70 de ani!

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail