Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

WU-16 / Turneul de dezvoltare UEFA (video)

Categorie:

Selecționata de junioare U-16 a Moldovei va participa în perioada 21-25 aprilie 2015 la Turneul UEFA de Dezvoltare, care va avea loc la România. La turneu vor mai participa reprezentativele similare ale României, Ungariei, Bulgariei și Slovaciei.

Fotbal pe plajă / Moldova - Petrogradets 2-6

Categorie:

Naţionala Moldovei de fotbal pe plajă s-a clasat pe locul 10 la turneul internaţional “Open Beach Soccer League 2015”, care are loc în oraşul Sankt-Petersburg, Rusia. În ultimul meci al competiţiei, selecţionata pregătită de Ruslan Barburoş a suferit înfrângere, scor 2-6, în faţa echipei Petrogradets, Rusia. Golurile echipei noastre au fost marcate de Valeriu Baeşu şi Dionis Ciopa.

U-16 / România - Moldova 1-0

Categorie:

Selecţionata de juniori U-16 a Moldovei a suferit înfrângere în al doilea meci de la Turneul UEFA de Dezvoltare, care are loc în România. Echipa noastră a fost învinsă de selecţionata gazdă, scor 0-1.

Fotbal pe plajă / Moldova - Krylya Sovetov 3-6

Categorie:

Naţionala Moldovei de fotbal pe plajă a suferit înfrângere, scor 3-6, în ultimul meci cu echipa Krylya Sovetov din faza grupelor a turneului internaţional “Open Beach Soccer League”, care are loc în oraşul Sankt-Petersburg, Rusia. Golurile echipei noastre au fost marcate de Vitalie Budigai, Nicolai Cotruţă, Vadim Bagrinets (autogol).

Moldova U-19 - Academia 0-2 (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European din 2016, naţionala de juniori U-19 a Moldovei va disputa pe 17 aprilie un meci de verificare cu echipa Academia Chișinău. Partida va avea loc la CPSM de la Vadul lui Vodă, cu începere de la ora 12-00 şi va fi transmisă în direct pe site-ul nostru.

Fotbal pe plajă / FC City - Moldova 3-4

Categorie:

Naţionala Moldovei de fotbal pe plajă a obţinut prima victorie la turneul internaţional “Open Beach Soccer League”, care are loc în oraşul Sankt-Petersburg, Rusia. Joi, 16 aprilie, tricolorii s-au impus în meciul cu echipa FC City Rusia, scor 4-3. Golurile echipei noastre au fost marcate de Nicolai Cotruţă, de două ori, Valeriu Baeşu şi Grigore Cojocari.

Turneu pentru copii (video)

Categorie:

Joi, 16 aprilie 2015, la CSCT Buiucani s-a desfășurat al doilea turneu republican la fotbal pentru copii U-10 „Сupa Memoriei 1986”. Competiția a fost organizată de către Asociația Obștească „Uniunea Cernobîl din Moldova”, Federația Moldovenească de Fotbal și Ministerul Tineretului și Sportului pentru a comemora victimele catastrofei de la Cernobîl.

Festival fotbalistic

Categorie:

Joi, 16 aprilie, proiectul CCPA/OFFS Moldova și Federația Moldovenească de Fotbal au organizat în satul Doroțcaia un festival fotbalistic cu genericul “Fotbalul pentru pace” la care au participat 60 de copii din Grigoriopol, Coșnița și Pârâta.

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 16 aprilie 2015, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F., a decis:

U-16 / Moldova - Ungaria 0-2

Categorie:

Selecționata de juniori U-16 a Moldovei va participa în perioada 16-19 aprilie 2015 la Turneul UEFA de Dezvoltare, care va avea loc în România. La turneu vor mai participa reprezentativele similare ale României, Ungariei și Bulgariei.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail