Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Fotbal pe plajă

Categorie:

Naționala Moldovei de fotbal pe plajă participă în perioada 15-19 aprilie 2015 la turneul internațional “Open Beach Soccer League”, care are loc în orașul Sankt-Petersburg, Rusia. La competiție evoluează 12 formații, printre care țări sau echipe de top din Rusia, repartizate în 3 grupe. În primul meci echipa noastră a suferit înfrângere în faţa Belarusului, scor 1-4. Golul tricolorilor a fost marcat de Dionis Ciopa în minutul 24.

Institutul Tutorilor (video)

Categorie:

Conform Directivelor UEFA privind Convenția de antrenori (redacția 2015), Școala Federală de Antrenori sub egida FMF lansează proiectul Institutul Tutorilor. În cadrul acestuia antrenorii care vor obţine licenţele UEFA de categorie A, B și PRO vor fi monitorizați de 8 tutori. Ei vor urmări și analiza activitatea antrenorilor - desfășurarea antrenamentelor, ședințelor tehnice, organizarea cantonamentelor, disputarea meciurilor ș.a.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul de pregătire al selecţionatelor Molodvei de la Vadul lui Vodă a început marți, 14 aprilie 2015, al XVI-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei UEFA de categorie „B”.  La aceste cursuri, care se vor desfăşura în două etape în perioada 14-30 aprilie s-au înscris 20 de antrenori.

Supercupa raionului Șoldănești (video)

Categorie:

Luni, 13 aprilie 2015, la stadionul sătesc din Olișcani a avut loc Supercupa Raionului Șoldănești la fotbal. După o partidă viu disputată, câştigătoare a devenit echipa din localitatea Cuşmirca, care s-a impus în meciul decisiv cu formația Cotiujenii Mari, scor 4-3 după prelungiri (timpul regulamentar s-a încheiat nedecis, 2-2).

Hristos a Înviat!

Categorie:

Cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paşti, adresăm tuturor cele mai calde urări de sănătate, bucurie şi împliniri. Fie ca lumina Învierii Domnului să Vă aducă speranţă, pace în suflet și linişte. Un Paşte fericit alături de cei dragi.

Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de vineri, 17 aprilie 2015, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru turneul internaţional la futsal “Cupa FMF” (22-23 aprilie 2015, Complexul Sportiv Futsal Arena FMF din c. Ciorescu). Aşteptăm solicitările dumneavoastră pe căile obişnuite: fie pe e-mail (adresă: press@fmf.md), fie pe fax (număr: 022 21 04 10).

Fotbal feminin / Prel. CE 2017 - Ziua 3 (video)

Categorie:

Naţionala feminină a Moldovei a câştigat, scor 3-0, ultimul meciul cu Luxemburg din cadrul primului tur preliminar al Campionatului European la Fotbal Feminin, ediţia 2017. Claudia Chiper a reuşit o dublă, tot ea pasând decisiv la un alt gol înscris de Ludmila Andone.

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 9 aprilie, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a urcat o treaptă şi ocupă locul 121 cu 245 puncte. Pentru selecţionata pregătită de Alexandru Curteian urmează meciul amical cu Luxemburg (9 iunie) și cel cu Liechtenstein (14 iunie) din Preliminariile CE 2016.

Ziua internațională a romilor

Categorie:

Miercuri, 8 aprilie, de Ziua internațională a romilor, proiectul CCPA/OFFS Moldova și FC Gloria Edineț a organizat mai multe acțiuni fotbalistice la care au participat 46 de copii, majoritatea dintre ei fiind de etnie romă. 

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Luni, 6 aprilie, la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat un seminar teoretic cu participarea observatorilor de arbitri din Divizia Națională. În cadrul evenimentului au fost puse în discuție aspecte care vizează sistemul cu şase arbitri, implementat recent la unele meciuri din Divizia Națională, inclusiv evaluarea lucrului arbitrilor.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail