Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Fotbal feminin / Prel. CE 2017 - Ziua 2 (video)

Categorie:

Naţionala feminină a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-1, în meciul cu Letonia din cadrul primului tur preliminar al Campionatului European la Fotbal Feminin, ediţia 2017. Fotbalistele baltice au marcat golul victorie în prima repriză. Deși au dominat până la finalul  partidei, jucătoarele noastre nu au reușit să marcheze.

Turneu la mini-fotbal

Categorie:

Echipa din localitatea Drăsliceni a devenit câștigătoarea Turneului de mini-fotbal organizat pe 4 aprilie în satul Slobozia Dușca de către Asociația Raională de Fotbal din Criuleni.

Fotbal feminin / Prel. CE 2017 - Ziua 1 (video)

Categorie:

Naţionala feminină a Moldovei a debutat cu victorie, scor 2-0, în meciul cu Lituania din cadrul primului tur preliminar al Campionatului European la Fotbal Feminin, ediţia 2017.

Comitetul Copii și Juniori al FMF

Categorie:

Vineri, 3 aprilie, a avut loc şedinţa Comitetului Copii și Juniori al FMF (președinte Vasile Poroșenco). Membrii comitetului au analizat startul celei de-a doua părți a Campionatului Moldovei la fotbal pentru copii și juniori, ediția 2014/2015.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat vineri, 3 aprilie, o conferinţa de presă cu ocazia mini-turneului din cadrul Preliminariilor Campionatului European la fotbal feminin 2017.

Naţionala feminină

Categorie:

Joi, 2 aprilie, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, Pavel Cebanu, Preşedintele FMF, s-a întâlnit cu jucătoarele şi antrenorii naţionalei feminine a Moldovei.

Comunicat

Categorie:

Prin Decretul Preşedintelui Republicii Moldova, în semn de înaltă apreciere a muncii îndelungate și prodigioase în domeniul culturii fizice și sportului, pentru merite deosebite în dezvoltarea și promovarea fotbalului moldovenesc, contribuție la consolidarea relațiilor de colaborare cu structurile internaționale de profil și activitate organizatorică intensă, președintelui FMF, Pavel Cebanu, i-a fost conferită distincţia supremă „Ordinul Republicii”.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 02 aprilie 2015, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Şcoala de arbitri

Categorie:

Miercuri, 1 aprilie, în oraşul Bălți au început cursurile Şcolii regionale de Arbitri pentru anul de studii 2015. Aceste cursuri, care se desfăşoară sub egida FMF, vor dura până pe 30 iunie. La final, participanţii vor susţine examene teoretice.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Comitetul de Arbitri a luat decizia, la ședința sa din 2 aprilie 2015, să sancționeze arbitrul Ghenadie Sidenco cu 4 etape de suspendare pentru greșeala comisă în cadrul meciului Dacia-2 Buiucani Chișinău – Speranța Nisporeni (Divizia A, etapa 13, ediția 2014/2015).

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail