Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Moldova va juca cu Luxemburg

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal a ajuns la o înțelegere cu forul similar din Luxemburg pentru organizarea unui meci amical între selecționatele naționale de seniori. Partida a fost programată pentru 9 iunie 2015 și se va desfășura la stadionul “J. Barthel” din Luxemburg.

U-21 / Belgia - Moldova 2-1

Categorie:

Naţionala de tineret a Moldovei a debutat cu stângul în preliminariile Campionatului European din 2017. În primul meci, jucătorii antrenaţi de Igor Ursachi au suferit înfrângere, scor 1-2, în deplasarea din Belgia. Golul tricolorilor fost marcat la începutul reprizei secunde de către căpitanul Dan Spătaru.

Naționala U-21 / Antrenament în Belgia

Categorie:

Echipa naţională U-21 a Moldovei a ajuns în Belgia în amiaza zilei de duminică, 29 martie, jucătorii şi stafful tehnic fiind cazaţi în hotelul “Park Inn” din oraşul Leuven. Deplasarea în Belgia au făcut-o 18 jucători convocaţi de selecţionerul Igor Ursachi. Din lotul lărgit lipseşte Alexandru Belevschi de la FC Zimbru, care s-a accidentat în timpul cantonamentului de la Complexul Sportiv Sheriff din Tiraspol.

Arbitrii meciului Belgia - Moldova U-21

Categorie:

Meciul Belgia – Moldova din cadrul Preliminariilor CE de tineret din 2017 va fi condus de o brigadă de arbitri din Irlanda în următoarea componenţă: Paul MCLAUGHLIN – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Mark GAVIN și Wayne MCDONNELL. Al 4-lea oficial va fi Bernard CONNOLLY.

Moldova - Suedia 0-2 (video)

Categorie:

Selecționata Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-2, în meciul cu Suedia din cadrul preliminariilor CE 2016. Scandinavii și-au adjudecat victoria în repriza secundă grație dublei semnate de atacantul Zlatan Ibrahimovic.

Naționala / Programul de presă (video)

Categorie:

Publicăm mai jos programul de presă cu ocazia meciului Moldova – Suedia din cadrul Preliminariilor Campionatului European-2016.

Seminar FMF

Categorie:

Marți, 24 martie, în orașul Bălți a avut loc un seminar cu participarea directorilor școlilor sportive și cluburilor de fotbal din regiunea Nord a țării. În cadrul evenimentului au fost puse în discuție aspecte ce țin de dezvoltarea fotbalului pentru copii și juniori prin implementarea unui proiect regional.

Arbitrii meciului Moldova - Suedia

Categorie:

Meciul Moldova - Suedia din cadrul Preliminariilor CE 2016 va fi condus de o brigadă de arbitri din Croaţia în următoarea componenţă: Ivan BEBEK – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Tomislav PETROVIĆ şi Miro GRGIC şi arbitrii adiţionali Domagoj VUCKOV şi Goran GABRILO. Al 4-lea oficial va fi Dalibor CONJAR.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Luni, 23 martie, a fost organizată conferința de presă cu participarea antrenorului principal al Echipei Naţionale U-21, Igor Ursachi, cu ocazia meciului selecţionatei de tineret a Moldovei contra Belgiei (30 martie 2015, Louvain) din cadrul preliminariilor Campionatului European 2017.

Lotul naționalei

Categorie:

Selecționerul Moldovei, Alexandru Curteian, a anunțat lotul final pentru meciul cu Suedia (27 martie, Chișinău) din cadrul preliminariilor Campionatului European 2016.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail