Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Lotul lărgit al naționalei U-21

Categorie:

Antrenorul naţionalei de tineret a Moldovei, Igor Ursachi, a anunţat lotul lărgit pentru meciul  cu Belgia (30 martie, Louvain, stadionul "Den Dreef").

Seminar pentru arbitri

Categorie:

Vineri, 20 martie, în orașul Șoldănești a fost organizat un seminar republican pentru pregătirea arbitrilor. În cadrul evenimentului au fost puse în discuție aspecte care vizează regulile de joc și activitatea arbitrilor în timpul partidelor de fotbal.

Copii / Cupa de iarnă a mun.Chişinău

Categorie:

Echipa CSCT Buiucani 2002 Chişinău a devenit câştigătoarea Cupei de iarnă a municipiului Chişinău „Sergiu Rădăuţanu” între copii cu anul naşterii 2001-2002. Joi, 19 martie, în finală, formaţia antrenată de Sergiu Cebotari s-a impus în faţa echipei Voran 2001 Chişinău, scor 3-1.

Memorialul Vasile Vatamanu (video)

Categorie:

În zilele de 21 şi 22 martie 2015, Şcoala sportivă specializată nr. 7 de şah din Chişinău a găzduit a treia ediţie a turneului internaţional de şah în memoria lui Vasile Vatamanu, deputat în primul Parlament al Republicii Moldova, fost ofiţer de presă al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal.

Şcoala de arbitri

Categorie:

Joi, 19 martie, în oraşul Bender au început primele cursuri ale Şcolii regionale de Arbitri pentru anul de studii 2015. Aceste cursuri, care se desfăşoară sub egida FMF, vor dura până pe 30 iunie. La final, participanţii vor susţine examene teoretice.

Delegări UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că arbitrul moldovean Dumitru MUNTEAN, care va fi ajutat de arbitrul asistent Vitalie GORBATOV, vor deservi meciurile grupei 1 din cadrul rundei de elită a Campionatului European de juniori U-17, ediția 2015. Partidele vor avea loc în Spania în perioada 20-25 martie.

Lotul lărgit al naționalei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Alexandru Curteian, a anunţat lotul lărgit pentru meciul cu Suedia (27 martie 2015, Chișinău) din cadrul preliminariilor Campionatului European 2016.

Şedință de lucru (video)

Categorie:

Marți, 17 martie 2015, la hotelul Codru din Chișinău, Federația Moldovenească de Fotbal  în colaborare cu UEFA, Asociației Cluburilor Europene și FIFPro, a organizat o ședință de lucru cu tema: “Dialogul social între club, jucător și FMF despre implementarea acordului privind cerințele minime ale contractelor standard ale jucătorilor în fotbalul profesionist în țările din cadrul Uniunii Europene și altor state care sunt membri UEFA”.

WU-19 / Bulgaria - Moldova 0-1

Categorie:

Selecţionata de junioare U-19 a Moldovei a obținut victorie, scor 1-0, în ultimul meci cu Bulgaria din cadrul turneului internațional "Kuban Spring", care se desfășoară la Soci, Rusia.

Juniori / Cupa de iarnă a mun.Chişinău

Categorie:

Duminică, 15 martie 2015, echipa Voran Chişinău 1999 a devenit câştigătoarea Cupei de iarnă a municipiului Chişinău „Sergiu Rădăuţanu” între juniori. În finală, formaţia antrenată de Vadim Naşco a învins gruparea CSCT Buiucani 2001 la penalty-uri, scor 5-4, după ce timpul regulamentar s-a încheiat nedecis, 0-0.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail