Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Campionatul Raionului Ştefan Vodă (video)

Categorie:

Sâmbătă, 14 martie, în oraşul Ştefan Vodă s-a încheiat Campionatul Raional la mini-fotbal, ediţia 2015. Câştigătoare a devenit echipa satului Copceac, care a devansat formaţiile din Cioburciu şi Inspectoratul de Poliţie din Ştefan Vodă.

Copii / Cupa de iarnă a mun.Chişinău

Categorie:

Sâmbătă, 14 martie 2015, echipa CSCT Buiucani 2003 Chişinău a devenit câştigătoarea Cupei de iarnă a municipiului Chişinău „Sergiu Rădăuţanu” între copii cu anul naşterii 2003-2004. În clasamentul final, tinerii fotbalişti antrenaţi de Ruslan Screlea au devansat formaţiile Dacia Chişinău şi Real-Succes Goliador-ŞS-11 Chişinău.

Comunicat

Categorie:

Cu ocazia Zilei Mondiale a Tenisului şi Zilei Europene "Special Olympics", Federaţia de Tenis din Moldova a organizat sâmbătă, 14 martie 2015, în incinta Şcolii Sportive Specializate Republicane de Tenis un eveniment social-sportiv, care are scopul de a promova oportunităţile egale în practicarea sportului la toate nivelele sociale şi pentru toţi doritorii.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Sâmbătă, 14 martie, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat la stadionul Dinamo din Chişinău testarea fizică pentru 50 de arbitri care urmează să deservească partidele de fotbal din Divizia B. În după amiaza zilei, la Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport arbtrii au susţinut examenele teoretice.

OFFS Moldova

Categorie:

Vineri, 13 martie 2015, la sediul FMF a avut loc şedinţa de lucru a proiectului Open Fun Football Schools Moldova. La eveniment au participa Iurie Conusevici, Svetlana Patraș, Asistenți ai Coordonatorului OFFS, Iana Pogarevici, Olga Cușinova, Diana Bobuțac, Vitalie Onică, Vladislav Pocotilo, Vasile Toloconnicov, instructori, dar și reprezentanții școlilor OFFS:  Edineț, Ungheni, ȘS Bălți, ȘS Măgdăcești, ȘS Ceadîr-Lunga, Molovata, Slobozia, Ocnița, Camenca, Tvardița.  

Naționala U-14 (video)

Categorie:

Naționala de juniori U-14 a Moldovei a câștigat cu scorul de 2-1 meciul de pregătire disputat cu selecționata regională U-14. Partida a avut loc la Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă și a fost transmisă în direct de site-ul nostru.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 12 martie 2015, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F., a decis:

WU-19 / Uzbekistan - Moldova 2-3

Categorie:

Selecţionata de junioare U-19 a Moldovei a obținut victorie, scor 2-3, în meciul cu Uzbekistan din cadrul mini-turneului pentru locurile 9-11 de la "Kuban Spring", care se desfășoară la Soci, Rusia.

Moldova U-16 - Zimbru U-18 1-0 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-16 a Moldovei va disputa un meci de verificare cu echipa Zimbru U-17. Partida va avea loc pe 12 martie la CPSM de la Vadul lui Vodă cu începere de la ora 15-00 și va fi transmisă în direct de site-ul nostru. Antrenorul selecţionatei U-16, Vadim Boreț, a convocat 21 de jucători.

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 12 martie, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a coborât o treaptă şi ocupă locul 122 cu 243 puncte. Pentru selecţionata pregătită de Alexandru Curteian urmează meciul cu Suedia (27 martie, Chișinău) din Preliminariile CE 2016.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail