Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Progress a câştigat Cupa Moldovei la futsal (video)

Categorie:

Progress Chişinău este noua deţinătoare a Cupei Moldovei la futsal, ediţia 2015, după ce a câştigat meciul cu Rîmbcom Căuşeni, scor 4-1. Partida a avut loc miercuri, 11 martie, la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu şi a fost transmisă în direct de site-ul nostru.

WU-19 / Moldova - România 0-2

Categorie:

Selecţionata de junioare U-19 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-2, în ultinul meci cu România din cadrul grupei A a turneului internaţional la fotbal feminin "Kuban Spring", care se desfășoară la Soci, Rusia.

Delegare UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Ghenadie SCURTUL, Director Tehnic FMF, a fost numit în calitate de Observator Tehnic UEFA la meciul Dnipro Ucraina – Ajax Olanda din cadrul optimilor de finală a Ligii Europa. Jocul va avea loc joi, 12 martie 2015, la stadionul "Olimpiiskii" din Kiev.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Marți, 10 martie, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat la stadionul Dinamo din Chișinău testarea fizică pentru 22 de arbitri care urmează să deservească partidele de fotbal din Divizia A. În după amiaza zilei, la CSCT Buiucani arbtrii au susținut examene teoretice.

Conferinţă de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal şi Asociaţia de Futsal din Republica Moldova au organizat marți, 10 martie, conferinţa de presă cu ocazia meciului Progress Chişinău – Rîmbcom Căuşeni (Finala Cupei Moldovei la futsal).

Comunicat

Categorie:

În atenția Agenților de Jucători licențiați de FMF. Vă aducem la cunoștință că începând cu data de 1 aprilie 2015 intră în vigoare noul Regulament FIFA de Lucru cu Intermediarii, care înlocuiește Regulamentul FIFA privind Agenții de Jucători.

La Mulți Ani!

Categorie:

Stanislav DOMINOV, veteran al fotbalului moldovenesc, fost jucător la echipele Vierul Chișinău, Nistru Bender, Stroiteli Bălți, cel mai bun golgheter al Campionatului Moldovei în 1966, a împlinit onorabila vârstă de 75 de ani!

WU-19 / Moldova - Reg.Krasnodar 0-1

Categorie:

Selecţionata de junioare U-19 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-1, în al doilea meci cu echipa regiunii Krasnodar din cadrul grupei A a turneului internaţional la fotbal feminin "Kuban Spring", care se desfășoară la Soci, Rusia.

Turneu între veterani

Categorie:

Izvoraș-67 Drăsliceni a devenit câștigătoarea Turneului de mini-fotbal între veterani, organizat pe 7 martie în satul Slobozia Dușca de către Asociația Raionala de Fotbal din Criuleni. În finală Izvoraș-67 a învins formația din orașul Criuleni, scor 5-1. În meciul pentru locul trei, echipa din satul Măgdăcești s-a impus în fața veteranilor din satul Onițcani în urma executării loviturilor de departajare, scor general 6-4.

Meci amical (video)

Categorie:

Duminică, 8 martie, cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii, la terenul de mini-fotbal de la CSCT Buiucani din Chişinău a avut loc tradiționalul meci amical cu participarea veteranilor fotbalului moldovenesc şi fostelor și actualelor jucătoare din echipele naţionale feminine.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail