Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Futsal / Finala Cupei Moldovei 2015

Categorie:

Progress Chișinău și Rîmbcom Căușeni vor juca în finala Cupei Moldovei la futsal. Acest lucru a devenit cunoscut după disputarea returului semifinalelor competiției.

WU-19 / Polonia - Moldova 0-0

Categorie:

Selecţionata de junioare U-19 a Moldovei a debutat cu o remiză, scor 0-0, în meciul cu Polonia din cadrul grupei A a turneului internaţional la fotbal feminin "Kuban Spring", care se desfășoară la Soci, Rusia.

Fotbal feminin / Turneu internațional (video)

Categorie:

În perioada 6-18 martie 2015, la Sochi, Rusia, se va desfăşura tradiţionalul turneu internaţional la fotbal feminin "Kuban Spring" cu participarea selecţionatelor U-19. La această competiţie va participa şi selecţionata de junioare a Moldovei, care va fi alcătuită din jucătoare cu anul naşterii 1996-1998. În urma tragerii la sorţi, Moldova va juca în grupa A, alături de selecţionatele Poloniei, României şi a regiunii Krasnodar.

Şcoala de arbitri (video)

Categorie:

Marţi, 3 martie, în oraşul Cahul au început primele cursuri ale Şcolii regionale de Arbitri pentru anul de studii 2015. Aceste cursuri, care se desfăşoară sub egida FMF, vor dura până pe 15 iunie. La final, participanţii vor susţine examene teoretice.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 3 martie 2015, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F., a decis:

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul Sportiv pentru Copii şi Tineret „Buiucani” din Chişinău a început luni, 2 martie 2015, al XXIV-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei FMF de categorie „C”. La aceste cursuri, care se vor desfăşura în două etape în perioada 2 – 19 martie, s-au înscris 23 de persoane.

Cupa Sergiu Rădăuţanu

Categorie:

Duminică, 1 martie 2015, echipa Spicul Chişcăreni a devenit câştigătoarea turneului „Cupa Sergiu Rădăuţanu”. În finală, formaţia antrenată de Constantin Arbămaş a învins gruparea Victoria Bardar, scor 1-0. Câştigătorii au primit trofeul din mâinile lui Mihai Anghel, Prim Vicepreşedinte FMF şi Preşedinte al Federaţiei de Fotbal municipiul Chişinău.

Veterani / Campionatul de iarnă (video)

Categorie:

Duminică, 1 martie, la stadionul CSCT Buiucani din Chişinău s-au jucat meciurile finale ale Campionatului de iarnă între veterani, ediţia 2015. Titlul de campioană naţională i-a revenit echipei Lexmax Stăuceni, care a câştigat la penalty-uri partida decisivă cu Dinamo Chişinău,scor 2-1. Timpul regulamentar s-a încheiat nedecis, 3-3.

Memorialul "Serghei Naşco" (video)

Categorie:

Duminică, 1 martie, în Sala Polivalentă din Chişinău s-a încheiat cea de-a patra ediţie a turneului la mini-fotbal pentru copii în memoria antrenorului-profesor Serghei Naşco. La competiţia organizată de Şcoala Sportivă Specializată de Fotbal, Federaţia de Fotbal Municipiul Chişinău şi Federaţia Moldovenească de Fotbal au participat 12 echipe alcătuite din jucători cu anul naşterii 2004-2005.

Al XIII-lea Congres ordinar al FMF (video)

Categorie:

Pe 27 februarie 2015, în sala Complexului Sportiv Futsal Arena FMF situat în comuna Ciorescu, a avut loc cel de-al XIII-lea Congres Ordinar al FMF. Cu un mesaj de salut către delegați a venit Pavel Cebanu, Președintele Federației Moldovenești de Fotbal. Totodată, a fost ținut un moment de reculegere în memoria personalităților fotbalului moldovenesc, care au trecut în neființă în perioada aprilie 2014 – februarie 2015.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail