Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Moldova U-16 - Moldova U-15 1-1 (video)

Categorie:

Naţionalele de juniori U-15 și U-16 ale Moldovei vor disputa vineri, 27 februarie, un nou meci de verificare în cantonamentul de pregătire de la Vadul lui Vodă. Partida va avea loc cu începere de la ora 11.00 și va fi transmisă în direct de site-ul nostru.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Conform planului de activitate, joi, 26 februarie, la Universitatea de Stat de Educației Fizică și Sport, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat un seminar teoretic cu participarea observatorilor de arbitri din Divizia Națională, A și B.

Delegare UEFA

Categorie:

Ghenadie SCURTUL, Director Tehnic FMF, a lucrat în calitate de Observator Tehnic UEFA la meciul Juventus Torino – Borussia Dortmund (scor 2-1) din cadrul optimilor de finală a Ligii Campionilor. Jocul a avut loc marţi, 24 februarie 2015, la stadionul Juventus din Torino.

Moldova U-15 - Moldova U-16 0-1 (video)

Categorie:

Naţionalele de juniori U-15 și U-16 ale Moldovei vor efectua în perioada 23-27 februarie cantonamente de pregătire la CPSM de la Vadul lui Vodă în cadrul cărora vor disputa 2 meciuri de verificare. Partidele vor avea loc pe 25 și 27 februarie cu începere de la ora 11.00.

Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de miercuri, 4 martie 2015, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru Finala Cupei Moldovei la futsal (11 martie 2015, Complexul Sportiv Futsal Arena FMF din c. Ciorescu). Aşteptăm solicitările dumneavoastră pe căile obişnuite: fie pe e-mail (adresă: press@fmf.md), fie pe fax (număr: 022 21 04 10).

 

Fotbal feminin / Moldova - Olimpia 3-2 (video)

Categorie:

Selecţionata feminină de fotbal a Moldovei a obţinut victorie, scor 3-2, în cel de-al doilea meci amical cu echipa Olimpia Cluj-Napoca, România. Partida va avea loc CPSM de la Vadul lui Vodă şi a fost transmisă în direct de site-ul nostru.

WU-17 / Moldova - România 0-3 (video)

Categorie:

Selecționata de junioare U-17 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-3, în cel de-al doilea meci amical cu reprezentativa similară a României. Partida a avut loc CPSM de la Vadul lui Vodă și a fost transmisă în direct de site-ul nostru.

WU-17 / Moldova - România 0-8 (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile CE 2017 la fotbal feminin, selecționata Moldovei va juca două meciuri amicale cu reprezentativa similară a României. Partidele vor avea loc CPSM de la Vadul lui Vodă pe 20 și 22 februarie cu începere de la ora 11.00, respectiv 10.00, și vor fi transmise în direct de site-ul nostru.

Fotbal feminin / Moldova - Olimpia 1-4 (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile CE 2017 la fotbal feminin, selecționata Moldovei va juca două meciuri amicale cu echipa Olimpia Cluj-Napoca, multipla campioană și deținătoare a Cupei României. Partidele vor avea loc CPSM de la Vadul lui Vodă pe 19 și 21 februarie cu începere de la ora 11.30, respectiv 11.00, și vor fi transmise în direct de site-ul nostru.

 

Kazahstan - Moldova 1-1 (video)

Categorie:

Selecționata Moldovei a remizat, scor 1-1, în meciul contra Kazahstanului din cantonamentul de pregătire din Antalya. Ambele goluri au fost marcate în debutul reprizei secunde. Mai întâi Alexey Shchetkin i-a adus pe kazahi în avantaj, iar la scurt timp Alexandru Gațcan a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj cu o foarfecă de senzație.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail