Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Naționala / Antrenament în Turcia (video)

Categorie:

Naționala Moldovei a efectuat marți, 17 februarie, antrenamentul oficial înaintea meciului amical contra Kazahstanului, programat pe stadionul “Mardan Palace” din Antalya. La ședința tehnică au participat 21 de jucători. Fundașul Maxim Antoniuc s-a antrenat după un program individual, deoarece se resimte după accidentarea suferită în partida cu România.

La Mulți Ani!

Categorie:

Grigore RUSU, observator de arbitri FMF, a împlinit onorabila vârstă de 60 de ani! Cu această ocazie Federaţia Moldovenească de Fotbal Vă adresează sincere urări de sănătate şi fericire, precum şi mult succes în activitatea Dumneavoastră susţinută pentru afirmarea fotbalului moldovenesc.

Comitetul de Arbitri al FMF (video)

Categorie:

Arbitrii moldoveni efectuează în perioada 11-21 februarie 2015 un cantonament în Antalya (Turcia) în vederea pregătirii către reluarea Campionatului Republicii Moldova la fotbal. La acest stagiu de pregătire, organizat de Federatia Moldovenească de Fotbal, participă 43 de arbitri din Divizia Naţională.

Fotbal-tenis

Categorie:

Pe 14 și 15 februarie 2015 în sala sportivă a Complexului Sportiv “Moldova” din Bălţi a avut loc prima ediţie a Cupei orașului la fotbal-tenis, seniori,  organizată de şcoala sportivă din localitate în colaborare cu Federaţia de fotbal-tenis din R. Moldova. Competiția a adunat 8 echipe.

 

România - Moldova 2-1

Categorie:

Selecționata Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-2, în meciul cu România din cantonamentul de pregătire din Antalya. Cătălin Carp a deschis scorul în minutul 9, marcând astfel primul său gol în tricoul naționalei. La scurt timp, românii au egalat prin Adrian Popa, după ce a scăpat singur cu portarul nostru.  Golul decisiv a fost înscris pe final de meci de către Valentin Lazăr.

Memorialul Andrei Reus

Categorie:

Sâmbătă, 14 februarie 2015, la Complexul Sportiv „Futsal Arena FMF” s-a desfăşurat turneul la mini-fotbal „Memorialul Andrei Reus” ajuns la ediţia III. La competiţie au participat 7 echipe.

Naționala / Antrenament în Turcia (video)

Categorie:

Naționala Moldovei a efectuat vineri, 13 februarie, antrenamentul oficial înaintea meciului amical contra României, programat pe stadionul “Mardan Palace” din Antalya. La ședința tehnică desfășurată la Complexul Sportiv “Cornelia” au participat 19 jucători.

Turneul "Alba ca Zăpada" (video)

Categorie:

Echipa Victoria Măcărești a devenit câştigatoarea turneului naţional la mini-fotbal feminin “Alba ca Zăpada”, ediția 2015. În finală formaţia din nordul țării a învins echipa ŞS Anenii Noi, în urma executării loviturilor de departajare, scor 2-1. În meciul pentru locul 3, Rapid Criuleni la fel s-a impus la penalty-uri, scor 3-2, în fața Școlii Sportive Bălți.

Moldova U-19 - Victoria 1-1 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-19 a Moldovei va disputa pe 13 februarie un meci de verificare cu echipa Victoria Bardar. Partida va avea loc la CPSM de la Vadul lui Vodă cu începere de la ora 11-00 şi va fi transmisă în direct pe site-ul nostru.

Naţionala de junioare U-19 (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile CE 2016, naționala de junioare U-19 a Moldovei a susținut în perioada 9-12 februarie un cantonament la CPSM de la Vadul lui Vodă. La acest stagiu antrenoarea echipei noastre Alina Stețenco a convocat 24 de jucătoare.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail