Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Turneul "Alba ca Zăpada" (video)

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal organizează în perioada 11 – 13 februarie 2015 la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din com.Ciorescu tradiționalul turneu la mini-fotbal feminin “Alba ca Zăpada”. La competiție participă 12 formații compuse din jucătoare cu anul nașterii 2002-2003. Echipele sunt repartizate în patru grupe:

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 12 februarie, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a urcat două trepte şi ocupă locul 121 cu 254 puncte. Pentru selecţionata pregătită de Alexandru Curteian urmează două meciuri amicale internaționale cu România (14 februarie) și Kazahstan (18 februarie).

Moldova U-19 - Zaria 1-0

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European din 2016, naţionala de juniori U-19 a Moldovei va disputa pe 11 şi 13 februarie două meciuri de verificare cu echipele Zaria Bălţi şi Victoria Bardar. Ambele partide vor avea loc la CPSM de la Vadul lui Vodă, cu începere de la ora 12-00, respectiv 11-00, şi vor fi transmise în direct pe site-ul nostru.

Turneul "Alba ca Zăpada" (video)

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal va organiza în perioada 11 – 13 februarie 2015 la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din com.Ciorescu tradiționalul turneu la mini-fotbal feminin “Alba ca Zăpada”. La competiție vor participa 12 formații compuse din jucătoare cu anul nașterii 2002-2003. Echipele au fost repartizate în patru grupe.

Conferinţă de presă (video)

Categorie:

Marți, 10 februarie, a fost organizată conferința de presă cu participarea selecționerului Moldovei, Alexandru Curteian, cu ocazia meciurilor amicale ale Echipei Naţionale a Moldovei contra României şi Kazahstanului. Vă prezentăm mai jos imagini video:

Lotul naționalei

Categorie:

Selecționerul Moldovei, Alexandru Curteian, a anunțat lotul final pentru meciurile amicale cu România (14 februarie) și Kazahstan (18 februarie) programate în cantonamentul de pregătire din Antalya, Turcia.

Naţionala de junioare U-15 (video)

Categorie:

Naționala de junioare U-15 a Moldovei a susținut în perioada 4-6 februarie un cantonament la Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă.

Naționala U-21 (video)

Categorie:

Antrenorul principal al selecționatei de tineret a Moldovei, Igor Ursachi, a comentat rezultatele tragerii sorți a preliminariilor CE 2017. Moldova va juca în grupa 1 alături de reprezentativele similare ale Cehiei, Belgiei, Muntenegrului, Letoniei și Maltei.

U-21 / Tragerea la sorţi a prel. CE 2017

Categorie:

Joi, 5 februarie, la sediul UEFA de la Nyon, Elveţia, a avut loc tragerea la sorţi pentru stabilirea grupelor preliminare a Campionatului European de tineret din 2017. Selecţionata U-21 a Moldovei va juca în grupa 1 alături de reprezentativele similare ale Cehiei, Belgiei, Muntenegrului, Letoniei și Maltei.

Seminar FMF

Categorie:

Miercuri, 4 februarie 2015, la sediul FMF a avut loc un seminar cu participarea instructorilor regionali responsabili de instruirea arbitrilor, Ghenadie Sidenco, Iurie Covtun, Iurie Smedu, Denis Borisov. La eveniment au mai participat Oleg Molceanov, Vladislav Cebotari, Vlad Țurcanu, Anatolie Bodean, Inspectori Federali FMF, Vladimir Antonov, Observator de arbitri UEFA.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail