Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Cina Olimpică

Categorie:

Pe 29 ianuarie Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova (CNOS) a împlinit 24 de ani de la fondarea sa. Cu această ocazie, pentru a celebra spiritul Olimpic, CNOS a organizat Cina Olimpică, care s-a desfăşurat la Palatul Republicii şi a adunat peste 350 de invitaţi.

Școala de arbitri

Categorie:

Vineri, 30 ianuarie 2015, a avut loc ceremonia de înmânare a certificatelor de absolvire pentru 23 de participanți la primele cursuri de instruire a arbitrilor organizate de Școala de arbitri în cadrul FMF. La ceremonia oficială prilejuită acestui eveniment au participat Nicolae Cebotari, Secretar General FMF, Vladimir Antonov, Observator UEFA, Vlad Țurcanu, Anatol Bodean și Oleg Molceanov, Inspectori Federali.

Comunicat

Categorie:

Vineri, 30 ianuarie 2015, Pavel Cebanu, Președintele FMF, a avut o întrevedere de lucru cu conducătorii Uniunii Internaționale a Fotbalului Studențesc, dnii Andrei Stukalov, Director General, Oleg Pervușkin, Secretar General, Anatol Popușoi, Membru al Comitetului Executiv, și Serghei Kulikovski, Director IT.

Memorialul "Piotr Stoianov"

Categorie:

Duminică, 25 ianuarie, în orașul Taraclia s-a încheiat turneul de fotbal în memoria lui Piotr Stoianov, antrenor emerit al Republicii Moldova. La competiție au participat 25 echipe din sudul țării și doar patru dintre ele au evoluat în faza finală. Câștigătoare a devenit formația Oguz-Sport Comrat, care le-a devansat pe Corten, Universitatea “Grigorii Țambalac” din Taraclia și Spartak din satul Moscovei, raionul Cahul.

Gala Fotbalului Cahulean

Categorie:

Sâmbătă, 24 ianuarie, la Palatul de Cultură a orașului Cahul, Asociaţia Raională de Fotbal a desfăşurat Gala Fotbalului Cahulean 2014. În cadrul evenimentului au fost menţionaţi cei mai buni fotbalişti, echipe și instituții din raion. La festivitate au participat Avram Micinschi, Preşedintele Raionului Cahul, Petru Burlacu, Primarul oraşului Cahul, Vasile Poroșenco, Președintele ARF Cahul, Alexei Gheorghiu, Secretar general ARF Cahul, alți oaspeți și oficiali.

Comitetul Executiv al FMF

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la ședința din 27 ianuarie 2015 a adoptat următoarele decizii:

Cupa CSI / Moldova - Letonia 1-1, 6-5 penalty

Categorie:

Selecţionata de tineret a Moldovei s-a clasat pe locul 9 la Cupa Comunităţii, ediţia 2015, care s-a desfăşurat în oraşul Sankt-Petersburg. În ultimul meci al competiţiei, echipa noastră s-a impus în faţa Letoniei în urma executării loviturilor de departajare, scor 6-5. Timpul regulamentar s-a încheiat nedecis, 1-1.

U-17 / Moldova - Letonia 1-3

Categorie:

Selecţionata de juniori U-17 a Moldovei s-a clasat pe locul 3 la turneul internaţional “Cupa Dezvoltării”, care se desfăşoară în oraşul Minsk. În ultimul meci contând pentru locurile 1-3, echipa noastră a suferit înfrângere în faţa Letoniei, scor 1-3.

U-17 / Moldova - Rusia 1-2

Categorie:

Selecţionata de juniori U-17 a Moldovei a suferit înfrângere în meciul cu Rusia, scor 1-2, contând pentru locurile 1-3 din cadrul turneului internaţional “Cupa Dezvoltării”, care se desfăşoară în oraşul Minsk. Pentru tricolori urmează ultima partidă la competiţia din Belarus. Sâmbătă, 24 ianuarie, echipa noastră va întâlni naţionala Letoniei (ora 17.30).

Omagiu pentru Nicolae Tabaciuc

Categorie:

Veteranii fotbalului moldovenesc au adus un omagiu cunoscutului fotbalist şi antrenor, Nicolae Tabaciuc, trecut în nefiinţă acum 14 ani. Numeroşi discipoli şi prieteni şi-au dat întîlnire pe 23 ianuarie 2015 la mini-terenul de fotbal de la CSCT Buiucani din Chişinău pentru un meci amical în memoria fostulului fundaş şi căpitan al echipei Nistru Chişinău, care a fost desemnat de două ori cel mai bun fotbalist al anului din Moldova.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail