Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Cupa CSI / Estonia - Moldova 2-3

Categorie:

Selecţionata de tineret a Moldovei a obţinut prima victorie la Cupa Comunităţii, care se desfăşura în oraşul Sankt-Petersburg. În mini-turneul pentru locurile 9-12, echipa noastră a câștigat meciul cu Estonia, scor 3-2.

U-17 / Cehia - Moldova 1-1

Categorie:

Selecţionata de juniori U-17 a Moldovei a remizat, scor 1-1, în ultimul meci cu Cehia din cadrul grupei A a turneului internaţional “Cupa Dezvoltării”, care se desfăşoară în oraşul Minsk. Tricolorii au fost conduși încă din startul partidei după golul lui Ondrej Šašinka (minutul 6), dar au reușit egalarea în repriza secundă prin Veaceslav Podlisnic (54).

U-17 / Moldova - China 2-0

Categorie:

Selecţionata de juniori U-17 a Moldovei a obținut prima victorie în cadrul grupei A a turneului internaţional “Cupa Dezvoltării”, care se desfăşoară în oraşul Minsk. Tricolorii au învins luni, 19 ianuarie, scor 2-0, naționala de juniori a Chinei.

Cupa CSI / Moldova - Letonia 1-1

Categorie:

Selecţionata de tineret a Moldovei a obţinut o nouă remiză în cadrul grupei B a turneului internaţional “Cupa Comunităţii”, care se desfăşura în oraşul Sankt-Petersburg. De această dată, echipa noastră a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu Letonia

Fotbal feminin / Tragere la sorţi

Categorie:

Luni, 19 ianuarie, la sediul UEFA de la Nyon, Elveţia, a avut loc tragerea la sorţi pentru stabilirea grupelor din cadrul primului tur preliminar a Campionatului European din 2017 la fotbal feminin. Selecţionata Moldovei va juca în grupa A alături de reprezentativele similare ale Luxemburgului, Lituaniei și Letoniei.

U-17 / Belarus - Moldova 2-2

Categorie:

Selecţionata de juniori U-17 a Moldovei a remizat, scor 2-2, în primul meci contra Belarusului din cadrul grupei A a turneului internaţional “Cupa Dezvoltării”, care se desfăşoară în oraşul Minsk. În cealaltă partidă din grupa noastră, Cehia a surclasat China, scor 10-0.

Cupa CSI / Rusia - Moldova 2-2

Categorie:

Selecţionata de tineret a Moldovei a obţinut o nouă remiză în cadrul grupei B a turneului internaţional “Cupa Comunităţii”, care se desfăşura în oraşul Sankt-Petersburg. Echipa noastră a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul cu Rusia.

Futsal / Prel. CE 2016 - Ziua 3 (video)

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei a suferit o înfrângere dramatică în ultimul meci cu Franţa, scor 2-4, din cadrul preliminariilor Campionatului European 2016.

Cupa CSI / Moldova - Kîrgîzstan 1-1

Categorie:

Selecţionata de tineret a Moldovei a remizat, scor 1-1, în primul meci contra Kîrgîzstanului din cadrul grupei B a turneului internaţional “Cupa Comunităţii”, care se desfăşura în oraşul Sankt-Petersburg.

Comunicat

Categorie:

Vineri, 16 ianuarie 2015, în orașul Sankt-Petersburg, Rusia, în timpul desfășurării Cupei Comunității Statelor Independente și Țărilor Baltice, Pavel Cebanu, Președintele FMF, a avut o întrevedere cu Președintele FIFA, Joseph S. Blatter. În cadrul întâlnirii, oficialii au apreciat relațiile fructuoase de colaborare între FIFA și federația națională de profil.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail