Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Futsal / Prel. CE 2016 - Ziua 2 (video)

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei a mai obţinut o victorie în preliminariile Campionatului European 2016. De această dată, tricolorii au învins categoric naţionala San Marino, scor 7-0. După acest success, echipa antrenată de Vladimir Vusatîi a urcat pe primul loc în grupa D, graţie unui golaveraj mai bun decât cel al Franţei, care la rândul ei a trecut de Albania, scor 5-2.

U-17 / Turneu în Belarus (video)

Categorie:

Selecţionata de juniori U-17 a Moldovei va participa la turneul internaţional “Cupa Dezvoltării”, care se va desfăşura în Belarus între 17 și 26 ianuarie 2015. Moldova a fost repartizată în grupa A împreună cu Belarus, China și Cehia.

Futsal / Prel. CE 2016 - Ziua 1 (video)

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei a debutat cu victorie în preliminariile Campionatului European 2016. În faţa propriilor suporteri care au venit în număr mare la Complexul Sportiv „Futsal Arena FMF”, tricolorii au învins naţionala Albaniei, scor 4-2.

Comitetul Fotbal Profesionist

Categorie:

Miercuri, 14 ianuarie 2015, la sediul FMF, a avut loc o nouă şedinţă a Comitetului Fotbal Profesionist, la care au participat conducerea FMF şi reprezentanţii tuturor cluburilor de fotbal din Divizia Naţională.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Luni, 12 ianuarie 2015, la sediul FMF a fost organizată conferinţa de presă cu ocazia desfăşurării mini-turneului din cadrul etapei preliminare a Campionatului European la futsal cu participarea selecţionatelor Moldovei, Franţei, Albaniei şi San Marino.

U-18 / Moldova - Grecia 0-1

Categorie:

Selecţionata de juniori U-18 a Moldovei a suferit înfrângere în ultimul meci din cadrul Memorialului “Valentin Granatkin”, care s-a încheiat duminică, 11 ianuarie, la Sankt-Petersburg. În meciul pentru locul 13, Moldova a fost învinsă de naţionala Greciei, scor 0-1. Elenii au marcat golul victoriei pe final de partidă prin Panagiotis Retsos.

Naţionala de futsal

Categorie:

Echipa naţională de fotbal în sală va disputa în perioada 13-18 ianuarie 2015 trei meciuri în cadrul primului tur preliminar al Campionatului European 2016. În grupa D, tricolorii vor întâlni Albania, San Marino şi Franţa. UEFA a încredinţat Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal organizarea meciurilor grupei D, care vor avea loc la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din com.Ciorescu.

U-18 / Estonia - Moldova 0-1

Categorie:

Selecţionata de juniori U-18 a Moldovei a obținut încă o victorie în cadrul Memorialului “Valentin Granatkin”, care se desfăşoară la Sankt-Petersburg. În turneul pentru locurile 13-18, grupa K, tricolorii au învins naţionala Estoniei, scor 1-0.

Futsal / Estonia - Moldova 3-3

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei s-a clasat pe locul trei la turneul internațional “Four Nations Cup”, care s-a desfășurat în orașul Tychy, Polonia. Miercuri, 7 ianuarie, tricolorii au remizat în ultimul meci disputat cu selecţionata Estoniei, scor 3-3.

U-18 / Moldova - Kazahstan 3-0

Categorie:

Selecţionata de juniori U-18 a Moldovei a obținut prima victorie în cadrul Memorialului “Valentin Granatkin”, care se desfăşoară la Sankt-Petersburg. În turneul pentru locurile 13-18, grupa K, tricolorii au învins naţionala Kazahstanului, scor 3-0.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail