Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Futsal / Polonia - Moldova 2-0

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei a suferit înfrângere în cel de-al doilea meci din cadrul turneului internaţional “Four Nations Cup”, care se desfăşoară în oraşul Tychy, Polonia. Luni, 5 ianuarie, tricolorii au fost învinşi de gazda competiţiei, scor 2-0. Polonezii au marcat golurile în prima repriză prin Daniel Krawczyk şi Marcin Mikolaewicz.

Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de marţi, 6 ianuarie 2015, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru mini-turneul din cadrul etapei preliminare a Campionatului European la futsal cu participarea selecţionatelor Moldovei, Franţei, Albaniei şi San Marino (14-17 ianuarie 2015, Ciorescu, CS “Futsal Arena FMF”). Aşteptăm solicitările dumneavoastră pe căile obişnuite: fie pe e-mail (adresă: press@fmf.md), fie pe fax (număr: 022 21 04 10).

Futsal / Moldova - Macedonia 3-3

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei a debutat cu o remiză la turneul internațional “Four Nations Cup”, care se desfășoară în orașul Tychy, Polonia. Duminică, 4 ianuarie, tricolorii au încheiat la egalitate, scor 3-3, meciul disputat cu selecţionata Macedoniei. Golurile echipei noastre au fost marcate de Cristian Obadă, Sergiu Tacot și Andrei Negara.

U-18 / Moldova - Lituania 0-1

Categorie:

Selecţionata de juniori U-18 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-1, în cel de-al doilea meci cu Lituania din cadrul Memorialului “Valentin Granatkin”, care se desfăşoară la Sankt-Petersburg. Balticii au marcat golul victoriei în ultimele minute prin Giedrius Matulevičius.

Naţionala de futsal

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei va participa pentru a doua oară la turneul internațional “Four Nations Cup”, care va avea loc în perioada 4-7 ianuarie 2015 în orașul Tychy, Polonia. La competiție vor mai evolua reprezentativele Macedoniei, Estoniei și Poloniei.

U-18 / Rusia - Moldova 2-0

Categorie:

Selecţionata de juniori U-18 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-2, în primul meci cu Rusia din cadrul Memorialului “Valentin Granatkin”, care se desfăşoară la Sankt-Petersburg. Gazdele competiţiei şi-au adjudecat victoria în prima repriză după golurile lui Nikolai Kipiani și Gheorghi Melkadze.

Memorialul "Valentin Granatkin" (video)

Categorie:

Selecționata de juniori U-18 a Moldovei va participa la cea de-a XVII-a ediție a Memorialului “Valentin Granatkin”, care va avea loc la Sankt-Petersburg, Rusia, în perioada 3-11 ianuarie 2015.

Comitetul de Antrenori

Categorie:

Marți, 30 decembrie, a avut loc şedinţa Comitetului de Antrenori al FMF. Au participat: Ion Testemiţanu (Vicepreşedinte FMF, Preşedinte al Comitetului), Vladimir Ţincler (Membru al Comitetului Executiv al FMF, Vicepreşedinte al Comitetului), Ilie Carp, Ghenadie Scurtul, Vladimir Gosperschi, Valentin Cojuhari, Stepan Ceban (membri).

Meci amical

Categorie:

Marți, 30 decembrie, la terenul de mini-fotbal de la CSCT Buiucani din Chişinău a avut loc tradiţionalul meci amical dintre selecţionata de veterani ai fotbalului moldovenesc şi reprezentativa ziariştilor sportivi din Republica Moldova. Partida a fost una spectaculoasă, în care ambele echipe au marcat multe goluri.

Comitetul Executiv

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la şedinţa din 29 decembrie 2014 a adoptat următoarele decizii:

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail