Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comitetul Executiv al FMF

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la ședința din 20 octombrie 2016 a adoptat următoarele decizii:

Turneul «Mingea de piele»

Categorie:

În perioada 10-16 octombrie, în localitatea Anapa, regiunea Krasnodar (Rusia) a avut loc turneul internațional «Mingea de piele» («Kojanyi myach»), ediția VI.

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale.

U-19 / Moldova - Belarus 1-3 (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European 2017, selecţionata de juniori U-19 a Moldovei a disputat pe două meciuri de verificare cu echipa similară a Belarusului.

Asociația de Fotbal din Basarabeasca (video)

Categorie:

Sâmbătă, 15 octombrie, în satul Carabetovca, raionul Basarabeasca, a avut loc ceremonia de premiere a campioanei raionului la fotbal, echipa Struguraş Carabetovca.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Sâmbătă, 15 octombrie, în satul Valea Perjei, raionul Taraclia, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

Comunicat

Categorie:

Astăzi, 15 octombrie, la Arena Naţională a avut loc prezentarea logoului oraşului Bucureşti care va fi unul dintre oraşele gazdă ale Campionatului European de fotbal din 2020.

U-19 / Moldova - Belarus 1-0 (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European 2017, selecţionata de juniori U-19 a Moldovei va disputa pe 14 şi 16 octombrie două meciuri de verificare cu echipa similară a Belarusului.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Vineri, 14 octombrie, la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF”, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat un Seminar ordinar metodic cu participarea arbitrilor din Divizia Națională.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 13 octombrie 2016, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F.,

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail