Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Futsal U-21 / România - Moldova 2-1

Categorie:

Selecţionata U-21 de futsal a Moldovei a suferit înfrângere, scor 2-1, în al doilea meci amical disputat cu reprezentativa similară a României. Echipa noastră a condusdupă golul lui Diego Gherman, însă jucătorii români au revenit pe tabela de marcaj în repriza secundă.

Comitetul Fotbal Profesionist

Categorie:

Miercuri, 10 decembrie 2014, la sediul FMF, a avut loc şedinţa Comitetului Fotbal Profesionist, la care au participat conducerea FMF şi reprezentanţii cluburilor de fotbal din Divizia Naţională. Forul fotbalistic a fost reprezentat de Nicolae Cebotari, Secretar General, Mihai Anghel, Prim Vicepreşedinte, și Petru Soltanici, Director de Competiții.

Futsal U-21 / România - Moldova 7-3

Categorie:

Selecţionata U-21 de futsal a Moldovei a suferit înfrângere, scor 7-3, în primul meci amical disputat cu reprezentativa similară a României. Golurile echipei noastre au fost marcate în prima repriză de către Constantin Sandu şi Alexandru Grigorescu, dublă.

Delegări UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Adrian IXARI a fost numit Delegat UEFA la meciul NK Maribor Slovenia - Schalke 04 Germania din cadrul fazei grupelor Ligii Campionilor. Partida se va disputa pe 10 decembrie în oraşul Maribor.

La Mulți Ani!

Categorie:

Vsevolod VOLOȘIN, fost observator de arbitri FMF, lucrător emerit în domeniul sportului, în prezent activează la Centrul Sportiv de Pregătire a Loturilor Naţionale, a împlinit onorabila vârstă de 75 de ani!

Veterani / Cupa FMF (video)

Categorie:

Echipa de veterani a oraşului Chişinău, Moldova, a devenit cîştigătoarea turneului internaţional pentru veterani „Cupa FMF”, ediţia VIII. În finală, jucătorii moldoveni ai învins formaţia oraşului Constanţa, România, scor 6-1. În meciul pentru locul 3, echipa or.Pinsk, Belarus s-a impus, scor 2-1, în faţa veteranilor din Reni, Ucraina.

Special Olympics (video)

Categorie:

Special Olympics Moldova în colaborare cu Federaţia Moldovenească de Fotbal și Ministerul Tineretului și Sportului au desfăşurat sîmbătă, 6 decembrie, competiţii la mini-fotbal, baschet, tenis de masă şi joc de dame cu participarea a peste 100 de elevi de la 9 şcoli auxiliare din municipiul Chişinău și una din Ucraina. Această acţiune a dost dedicată Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi și s-a desfăşurat în sala Şcolii Auxiliare nr.6 din capitală.

Veterani / Cupa FMF (video)

Categorie:

În perioada 5-7 decembrie 2014 țara noastră găzduiește turneul internaţional pentru veterani „Cupa FMF”, ediţia VIII. La competiție participă echipele de veterani Chișinău (Moldova), Constanța (România), Pinsk (Belarus) și Reni (Ucraina). Tragerea la sorți pentru desemnarea semifinalelor va avea loc pe 5 decembrie.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 5 decembrie 2014, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., declaraţiilor persoanelor invitate şi prezente la şedinţă, Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Campionatul Moldovei între Copii şi Juniori

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat pe 5 decembrie 2014 şedinţa de lucru cu participarea reprezentanților cluburilor Diviziei Naționale și Diviziei A din cadrul campionatului Moldovei pentru copii şi juniori.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail