Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Vineri, 5 decembrie 2014, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorţi pentru desemnarea gazdelor meciurilor din cadrul semifinalelor Cupei Moldovei – ORANGE, ediţia 2014-2015.

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 4 noiembrie 2014, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F., a decis:

Fotbal feminin

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a desfăşurat pe 4 decembrie 2014 ședinta de lucru cu participarea reprezentanților de la toate cluburile din fotbalul feminin la care au fost făcute totalurile primei jumătăţi a anului competiţional, ediţia 2014-2015, și a evoluției echipelor naționale.

Juniori / Tragerea la sorţi a prel. CE 2016

Categorie:

Miercuri, 3 decembrie, la sediul UEFA de la Nyon, Elveţia a avut loc tragerea la sorţi a preliminariilor Campionatului European 2015-2016 pentru selecţionatele de juniori U-17 şi U-19.

Fotbal-tenis

Categorie:

Pe 29 noiembrie 2014 în satul Pârâta, raionul Dubăsari, a avut loc ultima etapă din cadrul Campionatului Naţional de fotbal-tenis, seniori, organizat de Federaţia de fotbal-tenis din R. Moldova în colaborare cu Federaţia Moldovenească de fotbal.

Turneul "Viitorul" (video)

Categorie:

Echipa de juniori a regiunii Centru a devenit pentru al treilea an consecutiv câştigătoarea turneului naţional „Viitorul” la care au participat selecţionatele regionale completate cu jucători cu anul naşterii 2001. În finală, echipa antrenată de Valeriu Oloieru a învins cu scorul 2-0 selecționata Nordului. Pentru învingători golurile au fost marcate în repriza secundă de Eugen Gliga și Maxim Arpenti.

La Mulți Ani!

Categorie:

Vasile DABIJA, veteran al fotbalului moldovenesc, Secretar General al Asociației Raionale de Fotbal  Criuleni, observator de arbitri, a împlinit onorabila vârstă de 60 de ani! Cu această ocazie Federaţia Moldovenească de Fotbal Vă adresează sincere urări de sănătate şi fericire, precum şi mult succes în activitatea Dumneavoastră susţinută pentru afirmarea fotbalului moldovenesc.

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 27 noiembrie, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a coborât o treaptă şi ocupă locul 120 cu 250 puncte. În noiembrie, selecţionata pregătită de Alexandru Curteian a disputat un meci în preliminariile CE 2016: Liechtenstein (scor 0-1).

Programul „Toţi împreună”

Categorie:

Marți, 25 noiembrie 2014, la stadionul orășenesc din orașul Ungheni  a fost dat în exploatare terenul de fotbal cu acoperire artificială de dimensiuni standarde, care a fost donat de FMF în cadrul programului “Toți împreună”.

Licenţierea cluburilor

Categorie:

Marți, 25 noiembrie 2014, la sediul FMF a avut loc un Seminar, la care au participat Mihai Anghel (Prim Vicepreşedinte FMF, Preşedintele Comitetului de Licenţiere), Leonid Oleinicenco (Director Financiar FMF, Expert pe criterii financiare), reprezentanţii companiei de audit “Roedl & Partner” şi responsabilii de criteriile financiare din cadrul cluburilor de fotbal din Divizia Naţională.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail