Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Delegări UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Victor DAGHI a fost numit ofițer media UEFA la meciul dintre Ludogorets Bulgaria și Liverpool Anglia din cadrul fazei grupelor Ligii Campionilor. Partida va avea loc la 26 noiembrie pe stadionul “Vasil Levski” din Sofia.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Duminică, 23 noiembrie 2014, pe teritoriul Liceului Teoretic “V. Moşcova” din oraşul Ceadîr-Lunga, UTA Găgăuzia, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Tarsus a câștigat Supercupa Moldovei la futsal (video)

Categorie:

Tarsus Chişinău este noua deţinătoare a Supercupei Moldovei la futsal, ediția 2014, după ce a câştigat meciul cu Progres Chișinău, scor 4-3. Timpul regulamentar s-a încheiat la egalitate, 2-2, astfel că învingătoarea s-a decis în reprizele de prelungiri. Partida a avut loc sîmbătă, 22 noiembrie 2014, la Complexul Sportiv „Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Sâmbătă, 22 noiembrie 2014, pe teritoriul Gimnaziului din satul Bănești, raionul Telenești , a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială, instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Comunicat

Categorie:

În zilele de 20 și 21 noiembrie 2014, UEFA a organizat un nou seminar în cadrul Top Executive Programme. Formatul evenimentului presupune tradiționala masă rotundă cu participarea câtorva asociații naționale împreună cu conducerea forului european. Moldova, Ucraina, Lituania, Armenia, Slovacia, Georgia și Belarus, la Kiev, au pus în discuție diferite aspecte ale dezvoltării fotbalului continental.

Comitetul de Disciplină al FMF

Categorie:

Conform art.22 alin. 2 al Regulamentului privind organizarea și funcționarea Comitetului de Disciplină a FMF “în cadrul ședinței pentru soluționarea oricăror probleme comitetul poate adopta încheieri prin care se rezolva fondul cauzei.”

Comitetul de Antrenori

Categorie:

Joi, 20 noiembrie, a avut loc şedinţa Comitetului de Antrenori al FMF. Au participat: Ion Testemiţanu (Vicepreşedinte FMF, Preşedinte al Comitetului), Ghenadie Scurtul (Director Tehnic FMF, membru), Vladimir Gosperschi (membru), Valentin Cojuhari (membru), Olga Rusacova (Secretar).

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 20 noiembrie 2014, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., declaraţiilor persoanelor invitate şi prezente la şedinţă, Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Seminar CCPA / OFFS (video)

Categorie:

În zilele 19-20 noiembrie 2014 la Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, FMF în colaborare cu proiectul CCPA/OFFS Moldova desfășoară un Seminar privind implementarea programului special SSP (Sport – Școală – Poliție).

Fotbal feminin / Tragere la sorţi

Categorie:

Miercuri, 19 noiembrie, la sediul UEFA de la Nyon, Elveţia, a avut loc tragerea la sorţi a grupelor din cadrul preliminariilor Campionatului European la fotbal feminin, printre junioare U-17 şi junioare U-19, ediţia 2015/2016.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail