Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Luni, 17 noiembrie 2014, în satul Țânțăreni, raionul Telenești, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Gala Laureaţilor AFPM 2014

Categorie:

Vineri, 14 noiembrie, Asociaţia de Fotbal pe Plajă din Moldova şi-a desemnat laureaţii pentru anul 2014 în cadrul unei gale festive. Cu mesaje de salut către cei prezenţi la eveniment s-au adresat Evgheni Pavlov-Bubis, Preşedintele Asociaţiei de Fotbal pe Plajă din Moldova, Iurie Bulgăreanu, Secretarul General al Asociaţiaţiei de Fotbal pe Plajă din Moldova, Dragoş Hîncu, Viceministrul Tineretului şi Sportului, Petru Soltanici, Directorul de Competiţii al FMF.

Inaugurarea Futsal Arena FMF (video)

Categorie:

Sîmbătă, 15 noiembrie, în comuna Ciorescu, mun.Chișinău, într-o atmosferă festivă a avut loc inaugurarea Complexului Sportiv “Futsal Arena FMF”.

Moldova - Liechtenstein 0-1 (video)

Categorie:

Selecţionata Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-1, în meciul disputat pe teren propriu cu Liechtenstein din cadrul grupei G a Preliminariilor EURO-2016. Oaspeții au marcat singurul în repriza secundă prin căpitanul Franz Burgmeier, care a transformat o lovitură liberă.

Naționala / Programul de presă (video)

Categorie:

Vineri, 14 noiembrie, a fost organizată conferința de presă cu participarea selecționerului Moldovei, Alexandru Curteian, și a jucătorului, Artur Ioniță, în ajunul meciului cu Liechtenstein din cadrul Preliminariilor Campionatului European-2016.

Ziua mondială a diabetului

Categorie:

Cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului, pe 14 noiembrie, Federaţia Moldovenească de Fotbal în colaborare cu proiectul Open Fun Football Schools Moldova a organizat la Spitalul Clinic Republican pentru Copii „Emilian Coţaga” o adevărată sărbătoare pentru copiii care suferă de diabet.

Delegări UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Vladimir ANTONOV a fost numit observator de arbitri UEFA la meciul dintre selecționatele Georgiei și Poloniei din cadrul preliminariilor EURO 2016. Partida se va disputa pe 14 noiembrie 2014 în oraşul Tbilisi. Miercuri, 12 noiembrie, Olesea BERDEA va fi Delegat UEFA la meciul Ligii Campionilor la fotbal feminin Gintra Lituania – Brondby Danemarca, programat pe stadionul central din Siauliai.

Arbitrii meciului Moldova - Liechtenstein

Categorie:

Meciul Moldova - Liechtenstein din cadrul Preliminariilor CE 2016 va fi condus de o brigadă de arbitri din Finlanda în următoarea componenţă: Mattias GESTRANIUS  – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Jan-Peter ARAVIRTA și Mikko ALAKARE şi arbitrii adiţionali Antti MUNUKKA și Dennis ANTAMO. Al 4-lea oficial va fi Matti HEININEN.

Lotul naționalei

Categorie:

Selecționerul Moldovei, Alexandru Curteian, a anunțat lotul final pentru meciul cu Liechtenstein (15 noiembrie, Chișinău) din cadrul preliminariilor Campionatului European 2016.

Dacia Chișinău, la 15 ani de la fondare

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal aduce calde felicitări clubului de fotbal Dacia Chişinău cu ocazia aniversării a 15 de ani de la fondare.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail