Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Informații despre bilete

Categorie:

Biletele pentru meciul Moldova – Liechtenstein din cadrul preliminariilor CE 2016 pot fi procurate prin intermediul sistemului de comandă online de pe site-ul iTicket.md, partenerul FMF, începând cu 04.11.2014. De asemenea, biletele vor fi puse în vînzare la casele stadionului Zimbru din 08.11.2014 de la ora 10-30 până la 19-00.

Live Your Goals (video)

Categorie:

Vineri, 7 noiembrie 2014, la stadionul „Arena City” din Chişinău s-a desfăşurat un nou festival fotbalistic la care au participat circa 100 de fete  (anul naşterii 2001-2004) din regiunile Centru, Nord, Est și Sud ale țării. Acţiunea face parte din cadrul programului FIFA - Live Your Goals.

Futsal Arena FMF / Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de luni, 10 noiembrie 2014, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru ceremonia de inaugurare a Complexului Sportiv “Futsal Arena FMF” care va avea loc pe 15 noiembrie 2014 în comuna Ciorescu. Începutul la ora 11-00.Aşteptăm solicitările dumneavoastră pe căile obişnuite: fie pe e-mail (adresă: press@fmf.md), fie pe fax (număr: 022 21 04 10).

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Începând cu anul 2005, Federația Moldovenească de Fotbal implementează programul “Toţi împreună”. Până în prezent au fost date în exploatare peste 250 de mini-terenuri de fotbal cu suprafață artificială. Serviciul de presă al FMF a realizat un material video despre acest program. Mai multe detalii ne-a oferit Sevastian Botnari, Inspector federal, responsabil pentru  programul “Toţi împreună”.

 

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 6 noiembrie 2014, în baza rapoartelor oficialilor, alte materiale relevante referitor la meciurile disputate în cadrul competiţiilor oficiale disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F., a decis:

Futsal U-21 / Moldova - România 2-2 (video)

Categorie:

Selecţionata U-21 de futsal a Moldovei a remizat, scor 2-2, în al doilea meci amical disputat cu reprezentativa similară a României. Echipa noastră a revenit în două rînduri pe tabela de marcaj după golurile lui Constantin Sandu și Dionis Ciopa.

Futsal U-21 / Moldova - România 7-2 (video)

Categorie:

Selecţionata U-21 de futsal a Moldovei a obținut victorie, scor 7-2, în primul meci amical disputat cu reprezentativa similară a României. Tricolorii și-au asigurat un avantaj confortabil încă în primele 10 minute de joc când au marcat de patru ori.

Delegări UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Vladimir ANTONOV a fost numit observator de arbitri UEFA la meciul Qarabag Azerbaidjan – Dnipro Ucraina din cadrul fazei grupelor Ligii Europei. Partida se va disputa pe 6 noiembrie 2014 în oraşul Baku. În cadrul aceleiași competiții, Adrian IXARI va fi Delegat UEFA la meciul Sparta Cehia – Slovan Slovacia, programat pe stadionul “Letna” din Praga.

Lotul lărgit al naționalei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Alexandru Kurteyan, a anunţat lotul lărgit pentru meciul cu Liechtenstein (15 noiembrie, Chișinău) din cadrul preliminariilor Campionatului European 2016.

Programul „Toţi împreună”

Categorie:

Duminică, 2 noiembrie 2014, pe teritoriul Complexului Turistic din satul Costeşti, raionul Ialoveni, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail