Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Fotbal-tenis / Campionatul Mondial

Categorie:

În perioada 19-24 octombrie 2014 în oraşul Nicosia, Cipru, a avut loc Campionatul Mondial de fotbal-tenis (seniori, senioare, tineret şi juniori), la care au participat 24 de ţări. Lotul Moldovei a  participat la toate probele de concurs simplu, dublu, triplu, dar şi la dublu-mixt şi triplu-mixt.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Luni, 27 octombrie 2014, de Hramul comunei Tohatin, municipiul Chișinău, pe teritoriul Gimnaziului nr.74 "Viorel Găină" a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Alexandru Mațiura, la 60 de ani (video)

Categorie:

Veteranii fotbalului moldovenesc şi-au dat întâlnire pe 24 octombrie la mini-terenul de la CSCT Buiucani din Chişinău pentru a-l felicita pe cunoscutul fotbalist şi antrenor, Alexandru Mațiura, cu ocazia jubileului de 60 de ani.

La Mulți Ani!

Categorie:

Vladimir PIANCOVSCHI, veteran al fotbalului moldovenesc, a împlinit onorabila vîrstă de 75 de ani! Cu această ocazie Federaţia Moldovenească de Fotbal Vă adresează sincere urări de sănătate şi fericire, precum şi mult succes în activitatea Dumneavoastră susţinută pentru afirmarea fotbalului moldovenesc.

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 23 octombrie 2014, în baza rapoartelor oficialilor, declaraţiilor persoanelor invitate, alte materiale relevante referitor la meciurile disputate în cadrul competiţiilor oficiale sau desfăşurate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Comitetul de Licențiere

Categorie:

Joi, 23 octombrie 2014, la sediul FMF a avut loc un Seminar, la care au participat Mihai Anghel (Prim Vicepreşedinte FMF, Preşedintele Comitetului de Licenţiere), Nicolae Cebotari (Secretar General FMF), Leonid Oleinicenco (Director Financiar FMF, Expert pe criterii financiare) şi reprezentanţi de la cluburile de fotbal din Divizia Naţională.

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 23 octombrie, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a coborât paisprezece trepte şi ocupă locul 119 cu 262 puncte. Selecţionata pregătită de Alexandru Kurteian a disputat două meciuri în preliminariile CE 2016: Austria (scor 1-2) și Rusia (1-1). Pe 15 noiembrie, tricolorii vor juca împotriva Liechtensteinului.

Școala de arbitri

Categorie:

Luni, 20 octombrie, la CSCT Buiucani au început cursurile Școlii de Arbitri pentru anul de studii 2014-2015. Cu un mesaj de salut către participanţi a venit Nicolae Cebotari, Secretar General FMF. Aceste cursuri, care pentru prima dată se desfășoară sub egida FMF, vor dura 3 luni. La final, participanții vor susține examene.

Delegări UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Victor DAGHI a fost numit ofițer media UEFA la meciul dintre Ludogorets Bulgaria și Basel Elveția din cadrul fazei grupelor Ligii Campionilor. Partida va avea loc la 22 octombrie pe stadionul “Vasil Levski” din Sofia.

Fotbalul contra rasismului

Categorie:

Societatea de protecție a copiilor de origine africană din Moldova “FATIMA” în colaborare cu Federația Moldovenească de Fotbal, organizația internațională “FARE” și FC Dacia Chișinău au petrecut un turneu de fotbal în cadrul Săptămânii “FARE Football People”, care se desfășoară în perioada 9-23 octombrie în toată Europa.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail