Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Vizită de lucru (video)

Categorie:

Luni, 20 octombrie, cu o vizită de lucru în ţara noastră s-a aflat Marios N Lefkaritis, Vicepreședintele și Trezorierul UEFA, Membru al Comitetului Executiv al FIFA. În dimineața zilei, oficialul forului european a avut o întâlnire cu Pavel Cebanu, Președintele FMF, în cadrul căreia au făcut un schimb de opinii despre dezvoltarea fotbalului moldovenesc.

U-17 / Preliminariile CE (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei a încheiat cu victorie primul tur preliminar al Campionatului European la Fotbal, ediţia 2014/2015. Echipa noastră a învins categoric, scor 4-0, selecționata Armeniei într-un meci din grupa 3. Tricolorii au marcat toate golurile în ultimele 5 minute de joc.

La Mulți Ani!

Categorie:

Iurie CONUSEVICI, veteran al fotbalului moldovenesc, fost jucător al echipei Moldova Chișinău, a împlinit onorabila vîrstă de 65 de ani! În prezent, Iurie Conusevici este delegat FMF, asistent al coordonatorului proiectului Open Fun Football Schools Moldova și Preşedinte al Asociaţiei Veteranilor de Fotbal din Moldova.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Pe 19 octombrie 2014, în comuna Chiţcanii Vechi, raionul Teleneşti, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Fotbal-tenis / Campionatul Mondial

Categorie:

În perioada 19-24 octombrie 2014 în oraşul Nicosia, Cipru, va avea loc Campionatul Mondial de fotbal-tenis (seniori, senioare, juniori şi tineret), cu participarea a 24 ţări. Moldova va evolua la toate probele de concurs simplu, dublu, triplu, dar şi la dublu-mixt şi triplu-mixt.

U-17 / Preliminariile CE (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-3, în cel de-al doilea meci cu Italia din cadrul primului tur preliminar al Campionatului European la Fotbal, ediţia 2014/2015. În cealaltă partidă din grupa 3, Islanda s-a impus în fața Armeniei, scor 2-0.
În faza următoare a competiției se califică primele două clasate din fiecare grupă, alături de 5 cele mai bune echipe de pe locul 3.

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 16 octombrie 2014, în baza rapoartelor oficialilor, declaraţiilor persoanelor invitate, alte materiale relevante referitor la meciurile disputate în cadrul competiţiilor oficiale sau desfăşurate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Şedinţă cu responsabilii de lucru cu suporterii

Categorie:

Persoane responsabile de lucru cu suporterii de la cluburile din Divizia Naţională au participat pe 16 octombrie 2014 la o şedinţă de lucru, care s-a desfăşurat la sediul FMF. De la întrunire au lipsit reprezentanţii cluburilor FC Costuleni şi Zaria Bălţi. Federaţia Moldovenească de Fotbal a fost reprezentată de către Victor Daghi, Şeful Serviciului de Presă.

U-17 / Preliminariile CE (video)

Categorie:

În perioada 15 – 20 octombrie naţionala de juniori U-17 a Moldovei participă în cadrul primului tur preliminar al Campionatului European la Fotbal, ediţia 2014/2015. UEFA a încredinţat Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal organizarea meciurilor grupei 3 din care mai fac parte Italia, Armenia şi Islanda.

Festivaluri fotbalistice

Categorie:

În scopul popularizării fotbalului, în perioada septembrie – octombrie în diferite regiuni ale țării se desfășoară festivaluri fotbalistice pentru copii (a.n. 2005-2006). Sub îndrumarea antrenorilor, sute de fotbaliști de la școlile și cluburile sportive din Moldova participă la diverse exerciții distractive și joacă fotbal.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail