Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comitetul de Urgență

Categorie:

La şedinţa sa din data de 8 octombrie 2014, cu privire la noua procedură aplicabilă de către arbitri în cazul comoţiilor cerebrale în competiţiile organizate de către FMF, Comitetul de Urgenţă FMF a hotărât:

Moldova - Austria 1-2 (video)

Categorie:

Selecţionata Moldovei a suferit înfrângere în primul meci disputat pe teren propriu din cadrul grupei G a Preliminariilor EURO-2016. Tricolorii au cedat în partida cu Austria, scor 1-2. Austriecii au marcat câte un gol la începutul fiecărei reprize prin David Alaba şi Marc Janko. Golul tricolorilor a fost înscris de către Alexandru Dedov din penalty.

Vizită de lucru

Categorie:

Joi, 9 octombrie, cu o vizită de lucru în ţara noastră se află o delegaţie UEFA compusă din Theodore Theodoridis, Secretar General Adjunct și Director al Departamentului Asociații Naționale, și David Petriashvili, Manager al Proiectului Hattrick UEFA.

Naționala / Programul de presă (video)

Categorie:

Publicăm mai jos programul de presă cu ocazia meciurilor Moldova – Austria (9 octombrie, Chișinău) și Rusia – Moldova (12 octombrie, Moscova) din cadrul preliminariilor Campionatului European 2016.

Arbitrii meciului Moldova - Austria

Categorie:

Meciul Moldova - Austria din cadrul Preliminariilor CE 2016 va fi condus de o brigadă de arbitri din Portugalia în următoarea componenţă: Manuel Jorge Neves Moreira DE SOUSA– arbitru la centru, ajutat de asistenţii Ricardo Jorge Ferreira SANTOS și Alvaro Daniel Carvalho MESQUITA şi arbitrii adiţionali Carlos Miguel Taborda XISTRA și Marco Bruno Santos FERREIRA. Al 4-lea oficial va fi Antonio Manuel Albino GODINHO.

Comunicat (video)

Categorie:

Luni, 6 octombrie 2014, pe teritoriul Liceului Teoretic din satul Costești, raionul Ialoveni, a avut loc inaugurarea mini-terenului cu suprafaţă artificială.

Naţionala Moldovei

Categorie:

Duminică, 5 octombrie, la CPSM de la Vadul lui Vodă  a avut loc întâlnirea preşedintelui FMF, Pavel Cebanu, cu jucătorii echipei naţionale a Moldovei, reuniţi în cantonament înaintea meciurilor cu Austria (9 octombrie, Chişinău) şi Rusia (12 octombrie, Moscova) din cadrul preliminariilor Campionatului European 2016.

Cupa Guvernului (video)

Categorie:

Echipa Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din oraşul Drochia a devenit pe 4 octombrie 2014 câştigătoarea ediţiei a noua a turneului republican de fotbal „Cupa Guvernului” la care au participat juniori cu anul naşterii 2000-2001.

Comunicat (video)

Categorie:

Sâmbătă, 4 octombrie 2014, în satele Lalova şi Mateuţi, ambele raionul Rezina, a avut loc inaugurarea mini-terenurilor cu suprafaţă artificială.

Lotul naționalei

Categorie:

Selecționerul Moldovei, Alexandru Kurteyan, a anunțat lotul final pentru meciurile Moldova – Austria (9 octombrie, Chișinău) și Rusia – Moldova (12 octombrie, Moscova) din cadrul preliminariilor Campionatului European 2016.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail