Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Joi, 13 octombrie, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat o ședință de lucru cu participarea tinerilor arbitri din cadrul programului UEFA “Mentori și talente”.

Cursuri FIFA de instruire a antrenorilor (video)

Categorie:

La stadionul Zimbru din Chișinău a început luni, 10 octombrie 2016, Cursul FIFA de pregătire a antrenorilor pentru copii și juniori.

U-21 / Malta - Moldova 3-2

Categorie:

Naţionala U-21 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 2-3, în ultimul meci cu Malta din cadrul Preliminariilor CE de tineret din 2017.

Cupa Raionului Dondușeni (video)

Categorie:

Duminică, 9 octombrie, în satul Moşana, a avut finala Cupei Raionului Donduşeni la fotbal. Deținătoare a trofeului a devenit echipa satului Tîrnova, care s-a impus în meciul final în fața formației din Climăuți, scor 4-2.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Duminică, 9 octombrie, în satul Lunga, raionul Floreşti, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

Asociația de Fotbal din Dondușeni (video)

Categorie:

Duminică, 9 octombrie, în orașul Donduşeni a avut loc o ședință comună de lucru cu participarea FMF și Asociației Raionale de Fotbal.

La Mulți Ani!

Categorie:

Andrei VICOLAȘ, colonel(r), fost președinte al echipei Victoria Cahul, fost vicepreședinte la CSCA-Rapid Ghidighici, iar în prezent Delegat FMF și Președinte al campioanei Moldovei la futsal, Classic Chișinău, a împlinit vârstă de 65 de ani!

Moldova - Irlanda 1-3 (video)

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-3, în meciul de acasă cu Irlanda din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2018.

Naţionala Moldovei / Programul de presă (video)

Categorie:

Publicăm mai jos programul de presă cu ocazia meciurilor din cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial-2018 Moldova – Serbia și Moldova – Irlanda:

Arbitrii meciului Moldova - Irlanda

Categorie:

Meciul Moldova – Irlanda din cadrul Preliminariilor CM din 2018 va fi condus de o brigadă de arbitri din Daneamrca în următoarea componenţă: Jakob KEHLET – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Henrik LARSEN şi Heine SORENSEN. Al 4-lea oficial va fi Jens Grabski MAAE.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail