Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

WU-17 / Meci amical (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European din 2015, naţionala de junioare U-17 a Moldovei va disputa pe 3 octombrie un meci de verificare cu echipa LTPS nr.2 Academia Chișinău. Partida va avea loc la CPSM de la Vadul lui Vodă cu începere de la ora 10.00.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 2 octombrie 2014, în baza rapoartelor oficialilor de la meciurile „Campionatului Republicii Moldova la Fotbal, ediţia 2014-2015”, «Cupei Moldovei Orange, ediţia 2014-2015», 1/16 de finală (23/24.09.2014), Comitetul de Competiţii al F.M.F., a decis:

Campanie UNICEF Moldova (video)

Categorie:

Miercuri, 1 octombrie, UNICEF Moldova în parteneriat cu Federația Moldovenească de Fotbal a dat startul campaniei de comunicare cu genericul „25 de ani cu dreptul. Cu dreptul copilului” dedicată aniversării de la adoptarea Convenției ONU cu privire la Drepturile Copilului (CDC).

Delegări UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Victor DAGHI a fost numit ofițer media UEFA la meciul dintre Ludogorets Bulgaria și Real Madrid Spania din cadrul fazei grupelor Ligii Campionilor. Partida va avea loc la 1 octombrie pe stadionul “Vasil Levski” din Sofia.

Lotul lărgit al naționalei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Alexandru Kurteyan, a anunţat lotul lărgit pentru meciurile cu Austria (9 octombrie, Chișinău) și Rusia (12 octombrie, Moscova) din cadrul preliminariilor Campionatului European 2016.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul Sportiv pentru Copii şi Tineret „Buiucani” din Chişinău a început luni, 29 septembrie 2014, al XXIII-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei FMF de categorie „C”. La aceste cursuri, care se vor desfăşura în două etape în perioada 29 septembrie – 16 octombrie, s-au înscris 26 de persoane.

Sărbătoare sportivă la Ciulucani (video)

Categorie:

Duminică, 28 septembrie, în satul Ciulucani, raionul Telenești, a fost desfășurată sărbătoarea cu genericul  “Sport pentru sănătate”. În cadrul acțiunii, la mini-terenul cu suprafaţă artificială din localitate, a fost organizat un turneu de fotbal la care au participat 7 echipe.

Asociaţia Surzilor din Moldova (video)

Categorie:

Sâmbătă, 27 septembrie, cu ocazia Zilei Internaţionale a persoanelor cu deficienţe de auz, în cadrul Asociaţiei Surzilor din Moldova a fost inaugurată o sală sportivă.

Cupa Regiunilor UEFA (video)

Categorie:

Sâmbătă, 27 septembrie, s-au disputat ultimele două meciuri din cadrul grupei 5 a Cupei Regiunilor UEFA 2014-2015, etapa intermediară. Competiţia pentru echipele de amatori este găzduită de ţara noastră în perioada 23-27 septembrie.

Futsal / Tragerea la sorți prel. CE 2016

Categorie:

Vineri, 26 septembrie, la sediul UEFA de la Nyon, Elvetia, a avut loc tragerea la sorti pentru stabilirea componențelor grupelor din cadrul rundei preliminare a Campionatului European la futsal din 2015. Forul european a încredinţat Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal organizarea meciurilor grupei D, care vor avea loc în perioada 13-18 ianuarie 2015 la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din com.Ciorescu.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail