Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de luni, 29 septembrie 2014, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru meciul de acasă al selecţionatei Moldovei contra Austriei din cadrul Preliminariilor Campionatului European 2016 (9 octombrie 2014, Chişinău, Stadionul Zimbru). Orice instituţie de presă poate primi maxim două acreditări (reporter/redactor + fotoreporter/cameraman).

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Vineri, 26 septembrie 2014, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea perechilor și gazdelor meciurilor din cadrul 1/8 de finală a Cupei Moldovei – ORANGE, ediția 2014-2015.

Cupa Regiunilor UEFA (video)

Categorie:

Joi, 25 septembrie, s-au disputat alte două meciuri din cadrul grupei 5 a Cupei Regiunilor UEFA 2014-2015, etapa intermediară. Competiţia pentru echipele de amatori este găzduită de ţara noastră în perioada 23-27 septembrie. Selección Catalana (Spania) şi Eastern Region (Irlanda de Nord) au obţinut noi victorii categorice.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 25 septembrie 2014, în baza rapoartelor oficialilor de la meciurile „Campionatului Republicii Moldova la Fotbal, ediţia 2014-2015”, precum şi alte materiale prezentate spre examinare, Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Comitetul Executiv al FMF (video)

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la ședința sa din 24 septembrie 2014 a adoptat decizia de a-l numi în funcția de antrenor al selecționatei Moldovei pe Alexandru Kurteyan.

Cupa Regiunilor UEFA (video)

Categorie:

UEFA a încredinţat Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal organizarea meciurilor grupei 5 din cadrul etapei intermediare UEFA Region's Cup 2014-2015, competiţie pentru echipele de amatori. La mini-turneul, care se desfăşoară în perioada 23-27 septembrie 2014 în țara noastră, participă: AF Piatykhatska (Ucraina), Eastern Region (Irlanda de Nord), Selección Catalana (Spania) și ARF Teleneşti (Moldova).

Jocurile Europene Special Olympics

Categorie:

În perioada 9-21 septembrie 2014 în oraşul Antwerp, Belgia, s-au desfăşurat Jocurile Europene Special Olympics, la care au participat peste 2000 de sportivi cu dizabilităţi din 58 de ţări. Cu sprijinul FMF, Republica Moldova a fost reprezentată la acest eveniment de 10 sportivi, care au obţinut rezultate remarcabile.

La Mulți Ani!

Categorie:

Valentin GARȘTEA, veteran al fotbalului moldovenesc, fost jucător al echipei Moldova Chișinău, și Vasile RAICO, membru al Comitetului Executiv FMF, au împlinit onorabilele vîrste de 65, respectiv, 60 de ani!

Comitetul de Antrenori

Categorie:

Vineri, 19 septembrie, a avut loc şedinţa Comitetului de Antrenori al FMF, în componența: Ion Testemiţanu (Vicepreşedinte FMF, Preşedinte al Comitetului), Vladimir Ţincler (Membru al Comitetului Executiv al FMF, Vicepreşedinte al Comitetului), Ghenadie Scurtul, Ilie Carp, Vladimir Gosperschi, Valentin Cojuhari, Stepan Ceban.

Fotbal feminin / Preliminariile CE WU-19 (video)

Categorie:

În perioada 13 – 18 septembrie naţionala de junioare U-19 a Moldovei va participa în cadrul primului tur preliminar a Campionatului European la Fotbal Feminin, ediţia 2014/2015. Moldova va evolua în grupa 6, din care mai fac parte Muntenegru, Irlanda şi Suedia, gazda mini-turneului.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail