Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 18 septembrie 2014, în baza rapoartelor oficialilor de la meciurile „Campionatului Republicii Moldova la Fotbal, ediţia 2014-2015”, Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 18 septembrie, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a coborât șase trepte şi ocupă locul 105 cu 302 puncte.

U-17 / România - Moldova 1-3 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei a obținut victorie, scor 3-1, în cel de-al doilea meci de verificare cu reprezentativa similară a României. Chiar dacă au fost conduși încă din startul partidei, jucătorii au întors situația pe tabela de marcaj grație golurilor marcate de Vadim Gulceac, Veaceslav Podlisnic și Ion Cioca.

Delegare UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegarea oficialului moldovean Igor POPOV în calitate de UEFA Venue Director la partida Steaua România – Aalborg Danemarca din cadrul fazei grupelor Europa League. Meciul va avea loc joi, 18 septembrie 2014, la stadionul “Național Arena” din oraşul București.

Open Fun Football Schools Moldova

Categorie:

În perioada 3-20 septembrie 2014 în mai multe localități din țară își desfășoară activitatea cele 10 școli din cadrul proiectului Open Fun Football Schools. La acțiunile organizate la Ungheni, Edineț, Bălți, Măgădăcești, Chișinău, Molovata, Dubăsari, Tiraspol, Ciadîr-Lunga, Șoldănești participă sute de copii (băieţi şi fete). 

U-19 / Moldova - Turcia 1-1 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-19 a Moldovei a remizat, scor 1-1, meciul amical internaţional disputat cu reprezentativa similară a Turciei. Ambele goluri au fost marcate în repriza secundă. Mai întâi, Firat Bilem şi-a trimis mingea în propria poartă, dar turcii au egalat pe final prin Sabit Hakan Yilmaz. În prelungiri, spiritele s-au încins la maximum, iar arbitrul a fost nevoit să elimine câte un jucător de la fiecare echipă.

 

Cursuri FIFA

Categorie:

La Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă a început luni, 15 septembrie 2014, Cursurile FIFA de instruire a antrenorilor la fotbal pe plajă. La aceste cursuri, care se vor desfășura în perioada 15-19 septembrie, s-au înscris 19 antrenori.

U-17 / România - Moldova 0-0

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei a remizat, scor 0-0, în primul meci de verificare cu reprezentativa similară a României. Cea de-a doua partidă dintre selecţionatele României şi Moldovei va avea loc pe16 septembrie, la Bucureşti, cu începere de la ora 19-00.

U-17 / Meciuri amicale cu România (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European din 2015, naţionala de juniori U-17 a Moldovei va disputa două meciuri de verificare cu reprezentativa similar a României. Partidele vor avea loc 14 și 16 septembrie, la București, cu începere de la ora 16-00. Pentru acest meciuri selecţionerul Vadim Boreţ a convocat 18 jucători.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 11 septembrie 2014, în baza rapoartelor oficialilor de la meciurile „Campionatului Republicii Moldova la Fotbal, ediţia 2014-2015”, Comitetul de Competiţii al F.M.F., a decis:

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail