Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Special Olympics

Categorie:

În perioada 9-21 septembrie 2014 în orașul Antwerp, Belgia, se desfășoară Jocurile Europene Special Olympics, la care participă peste 2000 de sportivi cu dizabilităţi din 58 de țări. Cu sprijinul FMF, 10 sportivi reprezintă Republica Moldova la acest eveniment. Conducătorul delegației este Alexandra Danilenco, Preşedintele Special Olympics Moldova. Țara noastră participă pentru a 5 oară la Jocurile Europene Special Olympics.

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Marți, 9 septembrie 2014, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorţi pentru desemnarea perechilor şi gazdelor meciurilor din cadrul 1/16 de finală ale Cupei Moldovei – ORANGE, ediţia 2014-2015.

U-21 / Moldova - Anglia 0-3 (video)

Categorie:

Naţionala de tineret a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-3, în ultimul meci cu Anglia din cadrul preliminariilor CE 2015. Două goluri pentru englezi le-a înscris Saido Berahino, iar o altă reuşită a fost semnată de către Harry Kane.

Muntenegru - Moldova 2-0

Categorie:

Selecţionata Moldovei a debutat cu înfrângere în grupa G a Preliminariilor EURO-2016. Tricolorii au cedat în deplasare în meciul cu Muntenegru. Balcanicii au marcat câte un gol în fiecare repriză prin Mirko Vucinic şi Zarko Tomasevic.

Conferinţă de presă (video)

Categorie:

Luni, 8 septembrie 2014, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă a fost organizată conferinţa de presă cu ocazia meciului dintre selecţionatele U-21 ale Moldovei și Angliei din cadrul preliminariilor CE 2015. La întrebările jurnaliştilor a răspuns Alexandru Kurteyan, antrenor principal al selecţionatei de tineret a Moldovei.

Selecţionata Moldovei în Muntenegru

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a ajuns în capitala Muntenegrului în seara zilei de sâmbătă, 6 septembrie, jucătorii şi stafful tehnic fiind cazaţi în hotelul “Nikić” din Podgorica.

Arbitrii meciului Moldova - Anglia U-21

Categorie:

Meciul Moldova – Anglia din cadrul Preliminariilor CE de tineret din 2015 va fi condus de o brigadă de arbitri din Turcia în următoarea componenţă: Mete KALKAVAN – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Kemal YILMAZ şi Ceyhun SESIGUZEL. Al 4-lea oficial va fi Deniz Ates BITNEL.

Fotbal pe plajă / Grecia - Moldova 10-5

Categorie:

Selecţionata Moldovei la fotbal pe plajă a suferit înfrângere, scor 5-10, în ultimul meci cu Grecia din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2015, zona europeană. Golurile echipei noastre au fost marcate de Denis Ciopa, Victor Comlionoc, Denis Banar, Vitalie Lungu şi Leonid Podlesnov.

Delegare UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Andrian IXARI a fost numit delegat UEFA la meciul dintre selecţionatele Ungariei şi Irlandei de Nord din cadrul preliminariilor CE 2016. Partida se va disputa pe 7 septembrie 2014 la Budapesta.

Fotbal pe plajă / Anglia - Moldova 6-5

Categorie:

Selecţionata Moldovei la fotbal pe plajă a suferit înfrângere, scor 5-6, în cel de-al doilea meci cu Anglia din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2015, zona europeană. Golurile echipei noastre au fost marcate de Valeriu Băeşu şi Andrei Negara, cîte o dublă, şi Leonid Podlesnov.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail