Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Lotul naţionalei Moldovei

Categorie:

Selecționerul Moldovei, Ion Caras, a anunțat lotul final pentru meciul cu Muntenegru (8 septembrie, Podgorica) din cadrul Preliminariilor CE 2016.

Fotbal pe plajă / Moldova - Italia 3-11

Categorie:

Selecţionata Moldovei la fotbal pe plajă a suferit înfrângere, scor 3-11, în primul meci cu Italia din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2015, zona europeană. În prima repriză Valeriu Băeşu a înscris două goluri, unul din penalty, iar cealaltă reuşită a fost semnată pe final de către Vitalie Budigai.

Veterani / Meci amical

Categorie:

Veteranii fotbalului moldovenesc şi-au dat întîlnire pe 5 septembrie 2014 la mini-terenul de la CSCT Buiucani din Chişinău la un meci amical pentru a-i ura drum bun cunoscutului fotbalist şi antrenor, Sergiu Sîrbu. Fostul căpitan al echipei Nistru Chișinău se mută cu traiul în altă țară. Sergiu Sîrbu a primit un cadou special din partea președintelui FMF, Pavel Cebanu.

WU-17 / Moldova - Azerbaidjan 0-4 (video)

Categorie:

Naţionala de junioare U-17 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-4, în cel de-al doilea meci amical cu reprezentativa similară a Azerbaidjanului. Partida a avut loc la stadionul Zimbru-2 din Chişinău și a fost transmisă în direct de site-ul nostru.

Discuții libere ale jucătorilor cu presa (video)

Categorie:

Joi, 4 septembrie, la CPSM de la Vadul lui Vodă a avut loc tradiționala întâlnire a presei cu jucătorii echipei naționale a Moldovei. Jurnaliștii au avut posibilitatea să discute cu fotbaliștii, dar și cu selecționerul Ion Caras, înaintea startului în preliminariile CE 2016. Pe 8 septembrie, tricolorii vor juca în deplasare contra Muntenegrului.

Fotbal pe plajă / Naţionala Moldovei

Categorie:

Selecţionata Moldovei la fotbal pe plajă va participa în perioada 5-14 septembrie în preliminariile Campionatului Mondial, zona europeană. Meciurile vor avea loc în localitatea Jesolo, Italia.

Programul de presă

Categorie:

Publicăm mai jos programul de presă pe care Echipa Naţională a Moldovei îl va avea în perspectiva meciului cu Muntenegru din cadrul Preliminariilor Campionatului European-2016.

Ucraina - Moldova 1-0

Categorie:

Selecționata Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-0, în amicalul disputat în deplasare cu reprezentativa Ucrainei. Singurul gol a fost marcat în repriza secundă de Roman Bezus.

Lotul naționalei U-21

Categorie:

Antrenorul naţionalei de tineret a Moldovei, Alexandr Kurteyan, a anunţat lotul pentru meciul cu Anglia (9 septembrie, CS Sheriff din Tiraspol) din cadrul preliminariilor CE 2015.

WU-17 / Moldova - Azerbaidjan 2-5 (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European din 2015, naţionala de junioare U-17 a Moldovei va disputa pe 3 și 5 septembrie două meciuri amicale internaţionale cu reprezentativa similară a Azerbaidjanului. Prima partidă va avea loc la stadionul “Dinamo-Auto” din Ternovca cu începere de la ora 17.00, iar cea de-a doua – la stadionul Zimbru-2 din Chișinău, la 11.00. Ambele întâlniri vor fi transmise în direct de site-ul nostru.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail