Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comunicat

Categorie:

Luni, 1 septembrie 2014, chiar în prima zi de școală, în incinta gimnaziului din satul Onișcani, raionul Călărași, a avut loc deschiderea Centrului  de  Resurse pentru copii cerințe educative special. În aceeași zi, pe teritoriul instituției de învățămînt a fost inaugurat un mini-teren cu suprafaţă artificială.

Cupa UEFA la futsal

Categorie:

Campioana Moldovei la fotbal în sală, Progress Chişinău (JLC) participă în perioada 29-31 august 2014, în Bulgaria, în grupa H din cadrul turului preliminar al Cupei UEFA. Adversarele echipei noastre sunt FC Grand Pro Varna (Bulgaria) şi Uni Futsal Bulle (Elveţia).

U-19 / Moldova - România 0-1 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-19 a Moldovei va disputa 31 august al doilea meci amical cu reprezentativa similară a României. Partida va avea loc la stadionul CPSM de la Vadul lui Vodă, cu începere de la ora 11.00 şi va fi transmisă în direct de site-ul nostru.

U-19 / Moldova - România 1-0 (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European din 2015, naţionala de juniori U-19 a Moldovei va disputa pe 29 şi 31 august două meciuri amicale internaţionale cu reprezentativa similară a României. Prima partidă va avea loc la stadionul “Dinamo-Auto” din Ternovca cu începere de la ora 17.00, iar cea de-a doua – la CPSM de la Vadul lui Vodă, la 11.00. Ambele întâlniri vor fi transmise în direct de site-ul nostru.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Vineri, 29 august 2014, la sediul FMF a avut loc conferinţa de presă cu participarea selecţionerului Ion Caras în perspectiva meciului amical cu Ucraina (3 septembrie, Kiev) și a partidei cu Muntenegru (8 septembrie, Podgorica) din cadrul Preliminariilor Campionatului European-2016.

Comunicat (video)

Categorie:

Joi, 28 august 2014, chiar de Hramul localităţii, în comuna Bubuieci a avut loc inaugurarea unui mini-teren cu suprafaţă artificială. Sărbătoarea fotbalistică a culminat cu un turneu consacrat Hramului comunei Bubuieci, la care au participat 5 echipe locale.

Turneu internațional

Categorie:

În perioada 28-29 august 2014 la stadionul Real-Succes din Chișinău se desfășoară Turneul Internațional de minifotbal “Cupa Independenței”. La competiție participă 12 echipe ale structurilor de forță din Republica Moldova, România, Serbia, Polonia și Georgia.

Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de vineri, 29 august 2014, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru meciul selecţionatei de tineret a Moldovei contra Angliei din cadrul Preliminariilor Campionatului European de tineret - 2015. Aşteptăm solicitările dumneavoastră pe căile obişnuite: fie pe e-mail (adresă: press@fmf.md), fie pe fax (număr: 022 21 04 10).

 

Cupa Raionului Hînceşti (video)

Categorie:

Miercuri, 27 august 2014, la stadionul orăşenesc din Hînceşti s-a disputat finala Cupei Raionului la fotbal. Câştigătoare a devenit echipa din Mingir, care s-a impus în meciul decisiv cu formaţia din Bujor, scor 9-2.

Comunicat (video)

Categorie:

Miercuri, 27 august 2014, chiar de Ziua Independenţei R.Moldova, a avut loc inaugurarea mini-terenului cu suprafaţă artificială instalat pe teritoriul Liceului Teoretic ,,Alexandru cel Bun” din oraşul Rezina.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail