Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Ziua Independenţei Republicii Moldova

Categorie:

Cu prilejul sărbătorii naţionale - Ziua Independenţei Republicii Moldova – adresăm tuturor cetățenilor cele mai sincere felicitări și cele mai calde urări de sănătate, prosperitate, bucurie şi împlinire.

Naționala / Moldova va juca cu Ucraina

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal a ajuns la o înțelegere cu forul similar din Ucraina pentru organizarea unui meci amical între selecționatele naționale de seniori. Partida a fost programată pentru 3 septembrie 2014 cu începere de la ora 20.00 și se va desfășura pe stadionul "Olimpiiskii" din Kiev.

Fotbal feminin

Categorie:

Luni, 25 august 2014, la sediul FMF a avut loc ședința de lucru cu participarea reprezentanților de la cluburile din fotbalul feminin înaintea startului noului sezon. Natalia Ceban, Inspector Federal, responsabil de fotbalul feminin a prezentat informații despre organizarea și desfășurarea Campionatului Național la fotbal feminin (copii, junioare și senioare), ediția 2014-2015, care va începe pe 6 și 7 septembrie.

 

Futsal / Locul 3 pentru tricolori

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei s-a clasat pe locul 3 la turneul internaţional “Trofeul Preşedinţilor”, care s-a desfăşurat în oraşul Tîrgu-Mureş, România. În finala mică, tricolorii au învins campioana Ungariei, MVFC Berettyoujfalu, scor 2-1. Ambele goluri ale echipei noastre au fost marcate de Andrei Negara.

Lotul lărgit al naționalei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Ion Caras, a anunţat lotul lărgit pentru meciul cu Muntenegru (8 septembrie, Podgorica) din cadrul preliminariilor Campionatului European 2016.

Futsal / Înfrângere pentru tricolori

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-5, în semifinala cu echipa City’us Tîrgu-Mureş România din cadrul turneului internaţional “Trofeul Preşedinţilor”. Gazdele competiţiei au înscris toate golurile în prima repriză.

Comitetul Executiv al FMF

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la ședința din 22 august 2014 a adoptat următoarele decizii:

Delegări FIFA și UEFA

Categorie:

FIFA și UEFA ne-au comunicat delegările unor arbitri și oficiali din Republica Moldova la jocuri internaționale. 

Junioare U-19 / Moldova - Belarus 2-2 (video)

Categorie:

Selecţionata de junioare U-19 a Moldovei  va disputa joi, 21 august, al doilea meci amical cu reprezentativa similară a Belarusului. Partida va avea loc la CPSM de la Vadul lui Vodă cu începere de la ora 10-00 și va fi transmisă în direct de site-ul nostru.

Naționala de futsal

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei va participa la turneul internațional “Trofeul Președinților”, care va avea loc în perioada 21-23 august 2014 în orașul Tîrgu-Mureș, România. La competiție vor mai evolua echipele City’us Tîrgu-Mureș (vicecampioana României), MVFC Berettyoujfalu (campioana Ungariei) și FK Odorheiu Secuiesc (locul 4 în campionatul României).

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail