Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-17 / Sheriff-2 - Moldova 0-2

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei a obținut victorie, scor 2-0, în meciul de verificare disputat cu echipa Sheriff-2 Tiraspol. Tricolorii au înscris câte un gol în fiecare repriză prin Maxim Cojocaru și Vlad Oprea.

Cupa Președintelui Raionului Șoldănești

Categorie:

Duminică, 17 august 2014, la stadionul sătesc din satul Cotiujenii Mari a avut loc finala Cupei Președintelui Raionului Șoldănești la fotbal. După o partidă viu disputată, câştigătoare pentru al doilea an consecutiv a devenit echipa locală, Cotiujenii Mari, care s-a impus în meciul decisiv cu Șoldănești, scor 4-3. La ediția curentă au participat 11 formații.

Junioare U-19 / Moldova - Belarus 5-2 (video)

Categorie:

Selecţionata de junioare U-19 a Moldovei a obţinut victorie, scor 5-2, în primul meci amical disputat cu reprezentativa similară a Belarusului. Anastasia Toma a reuşit o dublă în prima repriză, iar Carolina Ţabur, Nadejda Colesnicenco şi Viorica Tonu au consolidat avantajul fotbalistelor noastrea în partea secundă. Partida a fost transmisă în direct de site-ul nostru.

Delegări UEFA

Categorie:

Forul fotbalistic european ne-a comunicat delegarea oficialilor moldoveni la meciuri internaţionale.

U-17 / Meci amical (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European din 2015, naţionala de juniori U-17 a Moldovei va disputa un meci de verificare cu echipa Sheriff-2 Tiraspol. Partida este programată pe 20 august la CS Sheriff din Tiraspol cu începere de la ora 10-30.

Turneu între veterani (video)

Categorie:

Sâmbătă, 16 august 2014, pe stadionul orăşenesc din oraşul Ocniţa s-a desfăşurat un turneu republican la fotbal între veterani. La competiţie au participat echipe din Criuleni, Donduşeni, Cantemir, Soroca, Ocniţa şi Briceni.

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 14 august, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a urcat trei trepte şi ocupă locul 99 cu 325 puncte. Selecţionata pregătită de Ion Caras nu a disputat în luna iulie și august vreun meci amical.

Fotbal feminin / Liga Campionilor UEFA

Categorie:

Campioana Moldovei la fotbal feminin, CS Goliador-ȘS-11 Real Chișinău, a participat în perioada 9-14 august 2014, în Croația, în grupa 5 din cadrul turului preliminar al Ligii Campionilor UEFA. Adversarele fotbalistelor noastre au fost formațiile ZFK Spartak (Serbia), ZNK Osijek (Croația) si AS Amazones Dramas (Grecia).

U-21 / Moldova - Belarus 1-0 (video)

Categorie:

Selecţionata de tineret Moldovei a obţinut victorie, scor 1-0, în meciul amical internaţional disputat cu reprezentativa similară a Belarusului. Singurul gol al partidei a fost marcat de Cătălin Carp în repriza secundă. A fost ultimul test de pregătire pentru jucătorii antrenaţi de Alexandru Kurteyan înaintea partidei cu Anglia din cadrul Preliminariilor CE din 2015, programată pe 9 septembrie la CS “Sheriff” din Tiraspol.

Comunicat

Categorie:

Miercuri, 13 august 2014, a avut loc inaugurarea mini-terenului cu suprafaţă artificială instalat pe teritoriul Liceului Teoretic din satul Hîjdieni, raionul Glodeni.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail