Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Conferință de presă (video)

Categorie:

Marți, 12 august 2014, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă a fost organizată conferinţa de presă cu ocazia meciului amical dintre selecţionatele U-21 a Moldovei și Belarusului. La întrebările jurnaliştilor a răspuns Alexandru Kurteyan, antrenor principal al selecţionatei de tineret a Moldovei.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul de pregătire al selecţionatelor Molodvei de la Vadul lui Vodă a început luni, 11 august 2014, al XV-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei UEFA de categorie „B”. La aceste cursuri, care se vor desfăşura în două etape în perioada 11 august – 5 septembrie, s-au înscris 27 de antrenori.

Arbitrii meciului Moldova - Belarus U-21

Categorie:

Meciul amical dintre selecționatele U-21 ale Moldovei și Belarusului va fi condus de o brigadă de arbitri în următoarea componenţă: Dumitru MUNTEAN – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Vitalie GORBATOV și Vasile ERMIŞCHIN. Al 4-lea oficial va fi Alexandru TEAN. Observator de arbitri a fost desemnat Nicolae STULENI, iar Delegat – Petru COMENDANT (toţi, Moldova).

Premierea echipei FC Budăi

Categorie:

Clubul de fotbal Budăi a fost premiat pe 8 august 2014 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 1 în Divizia B, Seria Nord, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii. Forul fotbalistic a fost reprezentat de Nicolae Cebotari, Secretar General, şi Petru Soltanici, Director Competiţii.

Fotbal pe plajă

Categorie:

Pe 10 august 2014 pe terenul din Parcul „Valea Morilor” a avut loc cea de-a şasea ediţie a Cupei Republicii Moldova la fotbal pe plajă, organizată de Asociaţia de profil din R. Moldova în coloborare cu Federaţia Moldovenească de fotbal.

Nicolae Juravschi, la 50 de ani

Categorie:

Pe 8 august, Nicolae Juravschi, Președintele Comitetului Național Olimpic și Sportiv, sărbătorește aniversarea a 50 de ani. Cu acest prilej, la Palatul Republicii a fost inaugurată Expoziția de fotografii "Nicolae Juravschi: portret de campion", dedicată aniversării dublului campion olimpic și multiplu campion mondial la kaiak-canoe.

Felicitări FC Zimbru!

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal felicită echipa Zimbru Chișinău cu calificarea în faza play-off a Ligii Europei UEFA! Vă dorim succes în următoarele meciuri din cadrul acestei competiţii internaţionale!

Delegare UEFA

Categorie:

Forul fotbalistic european ne-a comunicat că Olesea BERDEA din Republica Moldova a fost numită Delegat UEFA la meciurile grupei  1 din cadrul primului tur preliminar al Ligii Campionilor la Fotbal Feminin, ediția 2014/2015.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 6 august 2014, în baza rapoartelor oficialilor şi înregistrărilor video de la meciurile „Campionatului Republicii Moldova la Fotbal, ediţia 2014-2015”, Comitetul de Competiţii al F.M.F.,

Lotul naționalei U-21

Categorie:

Antrenorul naţionalei de tineret a Moldovei, Alexandr Kurteyan, a anunţat lotul pentru meciul amical cu Belarus (13 august, CS Sheriff din Tiraspol).

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail