Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Spune NU meciurilor manipulate și pariurilor aranjate (video)

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal lansează campania socială “Spune NU meciurilor manipulate și pariurilor aranjate”. Scopul acestei campanii este de a sensibiliza opinia publică în lupta pentru asigurarea integrității meciurilor de fotbal.

Festival fotbalistic pentru copii (video)

Categorie:

În perioada 2-6 august 2014 la Centrul de pregătire al selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă se desfăşoară un Seminar organizat de Federaţia Moldovenească de Fotbal pentru 140 de lideri şi antrenori ai proiectului Open Fun Football Schools.

Delegări UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Ghenadie SCURTUL a fost numit delegat UEFA la meciul BATE Belarus – Debrecen Ungaria din cadrul turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Partida se va disputa pe 5 august 2014 în oraşul Borisov. De asemenea, Andrian IXARI va fi delegat UEFA la întâlnirea dintre Asteras Grecia şi FSV Mainz 05 Germania din cadrul turului trei preliminar al Ligii Europei. Meciul este programat pentru 7 august în localitatea Tripoli Arkadia.

Seminar OFFS

Categorie:

În perioada 2-6 august 2014 la Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, Federația Moldovenească de Fotbal desfășoară un Seminar pentru 140 de lideri şi antrenori ai proiectului Open Fun Football Schools.

Comunicat (video)

Categorie:

Sâmbătă, 2 august 2014, a avut loc inaugurarea mini-terenului cu suprafaţă artificială instalat în satul Cioc-Maidan, municipiul Comrat.

Comunicat

Categorie:

Sâmbătă, 2 august 2014, a avut loc inaugurarea mini-terenului cu suprafaţă artificială instalat în satul Hlinaia, raionul Edineţ.

WU-18 / Ucraina - Moldova 1-2 (video)

Categorie:

Selecţionata de junioare U-18 a Moldovei s-a clasat pe locul second în cadrul Turneului de Dezvoltare UEFA, care a fost găzduit de ţara noastră. În ultimul meci, echipa antrenată de Alina Stețenco a obținut victorie în fața naţionalei similare a Ucrainei, scor 2-1. Golurile Moldovei au fost marcate de Viorica Tonu și Violeta Miţul, din penalty. Ucraina a încheiat competiţia pe locul trei.

WU-18 / România - Turcia 0-7 (video)

Categorie:

Naţionala de junioare U-18 a Turciei a devenit câştigătoarea Turneului de Dezvoltare UEFA, care a fost găzduit de ţara noastră. În ultimul meci, echipa antrenată de Talat Tuncel a învins naţionala similară a României, scor 7-0, care a încheiat competiţia pe locul patru.

WU-18 / Moldova - România 1-0 (video)

Categorie:

Selecţionata de junioare U-18 a Moldovei a obţinut prima victorie în cadrul Turneului de Dezvoltare al UEFA. Jucătoarele antrenate de Alina Steţenco s-au impus în partida cu România, scor 1-0, singurul gol fiind marcat de Irina Topal în prima repriză.

 

WU-18 / Turcia - Ucraina 2-1 (video)

Categorie:

Naţionalele de junioare U-18 ale Turciei şi Ucrainei vor juca astăzi, 30 iulie, al doilea meci din cadrul Turneului de Dezvoltare al UEFA. Partida va avea loc stadionul Zimbru-2 din Chișinău şi va fi transmisă în direct de site-ul nostru cu începere de la ora 18.00.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail