Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-21 / Cehia - Moldova 4-1

Categorie:

Naţionala U-21 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-4, în meciul cu Cehia din cadrul Preliminariilor CE de tineret din 2017.

Cupa Guvernului 2016 (video)

Categorie:

Echipa Liceul Teoretic "Todur Zanet" din oraşul Congaz, raionul Comrat, a devenit pe 7 octombrie 2016 câştigătoarea ediţiei a unsprezecea a turneului republican de fotbal „Cupa Guvernului” la care au participat juniori cu anul naşterii 2002-2003.

Arbitrii meciului Cehia - Moldova U-21

Categorie:

Meciul Cehia – Moldova din cadrul Preliminariilor CE de tineret din 2017 va fi condus de o brigadă de arbitri din Bulgaria în următoarea componenţă: Ivaylo STOYANOV – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Ivo KOLEV şi Georgi DOYNOV. Al 4-lea oficial va fi Vladimir VALKOV.

Moldova - Serbia 0-3 (video)

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-3, în meciul de acasă cu Serbia din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2018.

U-19 / Moldova - Cipru 3-2 (video)

Categorie:

Selecţionata de juniori U-19 a Moldovei va disputa pe 6 octombrie al doilea meci de verificare cu echipa similară a Ciprului. Partida va avea loc la Complexul Sportiv “Sheriff” din Tiraspol cu începere de la ora 16-00 și va fi transmisă în direct de site-ul nostru.

Informaţii despre bilete

Categorie:

Biletele pentru meciurile Moldova – Serbia şi Moldova - Irlanda din cadrul preliminariilor CM 2018 pot fi procurate prin intermediul sistemului de comandă online.

Delegări UEFA și FIFA

Categorie:

FIFA și UEFA ne-a comunicat delegările unor oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Miercuri, 5 octombrie, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat o ședință de lucru cu participarea mentorilor din cadrul programului UEFA “Mentori și talente”.

U-19 / Moldova - Cipru 0-0 (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European 2017, selecţionata de juniori U-19 a Moldovei va disputa pe 4 şi 6 octombrie două meciuri de verificare cu echipa similară a Ciprului. Ambele partide vor avea loc la Complexul Sportiv “Sheriff” din Tiraspol cu începere de la ora 16-00 și vor fi transmise în direct de site-ul nostru.

Antrenamentul deschis al echipei naționale (video)

Categorie:

Pe data de 4 octombrie, stadionul Zimbru a găzduit antrenamentul deschis al Naţionalei Moldovei de fotbal, dinaintea meciurilor cu Serbia şi Irlanda.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail