Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

WU-18 / Moldova - Turcia 1-3 (video)

Categorie:

Selecţionata de junioare U-18 a Moldovei  va disputa marți, 29 iulie, primul meci din cadrul Turneului de Dezvoltare al UEFA. Partida va avea loc la CPSM de la Vadul lui Vodă cu începere de la ora 18-00 și va fi transmisă în direct de site-ul nostru.

WU-18 / Ucraina - România 0-0, 5-4 la penalty-uri (video)

Categorie:

Naţionalele de junioare U-18 ale Ucrainei și României vor juca astăzi, 29 iulie, primul meci din cadrul Turneului de Dezvoltare al UEFA. Partida va avea loc stadionul Zimbru-2 din Chișinău şi va fi transmisă în direct de site-ul nostru cu începere de la ora 18.00.

Turneul de dezvoltare UEFA

Categorie:

Al treilea an consecutiv UEFA încredinţează Moldovei organizarea Turneelor de Dezvoltare, ceea ce constituie o înaltă apreciere şi o încurajare directă a activităţii forului fotbalistic moldovenesc. Un nou turneu va fi găzduit de ţara noastră în perioada 29 iulie – 1 august cu participarea selecţionatelor de junioare U-18 ale Turciei, României, Ucrainei şi Moldovei.

Fotbal pe plajă / Cupa FMF

Categorie:

În zilele de 26 și 27 iulie 2014 pe terenul de fotbal pe plajă din Parcul „Valea Morilor” a avut loc Cupa FMF la fotbal pe plajă, ediţia V, organizată de Asociaţia de profil din R. Moldova în colaborare cu FMF. La competiție au participat echipele din cadrul campionatului naţional. Câștigătoare a devenit formația CS “Djoker-Tornado”, care a trecut în finală de ŞS “Străşeni”, scor 8-1. În meciul pentru locul 3, CS “Grătieşti” a trecut de CS “Real-Succes”, scor 6-3.

Delegare UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Vladimir ANTONOV a fost numit observator de arbitri UEFA la meciul Real Sociedad Spania – Aberdeen Scoţia din cadrul turului trei preliminar al Ligii Europei. Partida se va disputa pe 31 iulie 2014 în oraşul San Sebastian.

Felicitări FC Zimbru!

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal felicită echipa Zimbru Chișinău cu calificarea în turul trei preliminar al Ligii Europei UEFA! Vă dorim succes în următoarele meciuri din cadrul acestei competiţii internaţionale!

Seminar OFFS

Categorie:

Joi, 24 iulie, la CPSM de la Vadul lui Vodă s-a desfăşurat un seminar pentru instructorii proiectului Open Fun Football Schools Moldova. O acţiune asemănătoare va fi organizată Federaţia Moldovenească de Fotbal în perioada 2-6 august pentru 20 de lideri şi 120 de antrenori ai OFFS de la diferite şcoli din ţară: Şoldăneşti, Ungheni, Ceadîr-Lunga, Măgdăceşti, Tiraspol, Edineţ, Bălţi, Molovata, Dubăsari, Chişinău. Participanţii vor susţine lecţii teoretice şi practice, iar pe 4 august aceştia vor urmări antrenamentele demonstrative ale Şcolii de Fotbal din Măgdăceşti.

Comitetul Fotbal Profesionist

Categorie:

Joi, 24 iulie 2014, la sediul FMF, a avut loc şedinţa Comitetului Fotbal Profesionist, la care au participat conducerea FMF şi reprezentanţii tuturor cluburilor de fotbal din Divizia Naţională.

Comitetul de Disciplină al FMF

Categorie:

Pe 24 iulie 2014 Comitetul de Disciplină al FMF a examinat în şedinţă deschisă procedura de executare a Hotărârilor Comitetului de Disciplină a FMF din 10 iunie 2014 pe cauzele Culibaba Vitalie, Bejenari Oleg şi Camaldinov Alexandr către FC „Veris” privind încasarea restanţelor salariale şi prejudiciului moral şi Cuzneţov Serghei către FC „Veris” privind încasarea restanţelor salariale.

Felicitări Sheriff!

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal felicită echipa Sheriff Tiraspol cu calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor! Vă dorim succes în următoarele meciuri din această competiţie internaţională!

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail