Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comunicat

Categorie:

Marţi, 22 iulie, a avut loc inaugurarea mini-terenului cu suprafaţă artificială instalat pe teritoriul Detaşamentului Salvatori şi Pompieri Ciocana din cadrul Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale.

Naţionala U-21 / Meci amical cu Belarus

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a ajuns la o înţelegere cu forul similar din Belarus pentru organizarea unui meci amical între selecţionatele de tineret U-21 ale celor două ţări. Partida dintre reprezentativele de tineret ale Moldovei şi Belarus a fost programata pentru 13 august 2014 şi se va desfăşura la Complexul sportiv “Sheriff” din Tiraspol, Arena Mică. Începutul meciului la ora 18.00.

Delegări UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Adrian IXARI a fost numit delegat UEFA la meciul Qarabag Azerbaidjan - Valletta Malta din cadrul turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Partida se va disputa pe 22 iulie 2014 în oraşul Baku. De asemenea, Sergiu DERENOV şi arbitrul asistent Oleg MOLCEANOV vor deservi meciurile mini-turneului din cadrul grupei A a Preliminariilor UEFA Regions' Cup, care se vor desfăşura în Estonia, în perioada 23-27 iulie 2014.

Cupa Raionului Cimișlia (video)

Categorie:

Duminică, 20 iulie, în orașul Cimișlia a avut loc finala Cupei Raionului. Câștigătoare a devenit echipa satului Gura Galbenă, r.Cimișlia, care s-a impus în meciul decisiv în fața formației din localitatea Carabetovca, r. Basarabeasca, scor 5-1.

Fotbal pe plajă / Naţionala Moldovei

Categorie:

Vineri, 18 iulie, în Italia a avut loc tragerea la sorţi a primei faze preliminare (zona europeană) a Campionatului Mondial la fotbal pe plajă din 2015, care va avea loc în Portugalia. Cele 24 de ţări au fost repartizate în 6 grupe. Selecţionata Moldovei va evolua în grupa A, alături de naţionalele Italiei, Angliei şi Greciei. În etapa următoare preliminară se califică primele două clasate din fiecare grupă şi 4 cele mai bune echipe care vor ocupa locul 3.

Campionatul Moldovei / Tragerea la sorţi

Categorie:

Vineri, 18 iulie, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorţi pentru alcătuirea programului Diviziei Naţionale, ediţia 2014-2015. Vă prezentăm meciurile primei etape care se vor juca pe 25, 26 şi 27 iulie 2014:

Comitetul Executiv

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la ședința din 17 iulie 2014 a adoptat următoarele decizii:

Invitaţie la licitaţie

Categorie:

În atenția agenților economici! Federația Moldovenească de Fotbal anunță licitația privind achiziționarea echipamentului și utilajului necesar pentru înzestrarea sălii sportive polivalente ”Futsal Arena FMF” din com.Ciorescu.

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 17 iulie, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a coborât o treaptă şi ocupă locul 102 cu 325 puncte. Selecţionata pregătită de Ion Caras a disputat în luna iunie un meci amical contra Camerunului, încheiat cu victoria participantei la Campionatul Mondial din Brazilia, scor 1-0.

Delegare UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat delegarea oficialului moldovean Ghenadie SCURTUL în calitate de observator tehnic la turneul final al Campionatului European pentru juniori U-19, care va avea loc în Ungaria în perioada 19 - 31 iulie 2014.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail