Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comunicat

Categorie:

Miercuri, 16 iulie 2014, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, Pavel Cebanu, Preşedinte FMF, s-a întâlnit cu arbitrii din Divizia Naţională şi conducerea Comitetului de Arbitri. În cadrul acestei întâlniri şeful forului fotbalistic a declarat că un meci de fotbal este important să fie arbitrat corect şi a recunoscut că nu au fost făcute mari greşeli de arbitraj în ediţia trecută.

Cursuri FIFA de instruire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă a început luni, 14 iulie 2014, Cursurile FIFA de instruire a antrenorilor de portari. La aceste cursuri, care se vor desfășura în perioada 14-18 iulie, s-au înscris 17 antrenori.

Curtea Națională de Arbitraj Sportiv

Categorie:

La ședința din 14 iulie 2014 Curtea Națională de Arbitraj Sportiv de pe lângă FMF a examinat cererea de recurs depusă de către FC ”Dacia” împotriva Hotărârii Comitetului de Disciplină a FMF din 18.06.2013 și împotriva Deciziei Comitetului de Apel a FMF din 22.07.2013.

Fotbal pe plajă / Moldova - Azerbaidjan 2-4

Categorie:

Selecţionata Moldovei la fotbal pe plajă a a suferit înfrângere, scor 2-4, în ultimul meci cu Azerbaidjan din cadrul Euro Beach Soccer League, Divizia B, care se desfășoară la Moscova. Golurile echipei noastre au fost marcate de Leonid Podlesnov și Valeriu Băieșu.

WU-19 / Moldova - România 2-2 (video)

Categorie:

Selecţionata de junioare U-19 a Moldovei  va disputa vineri, 11 iulie, al doilea meci amical cu reprezentativa similară a României. Partida va avea loc la CPSM de la Vadul lui Vodă cu începere de la ora 10-00 și va fi transmisă în direct de site-ul nostru.

Comunicat

Categorie:

Joi, 10 iulie, la sediul FMF, Pavel Cebanu, Preşedinte FMF, s-a întâlnit cu jucătoarele şi stafful tehnic al selecţionatei de junioare U-17 al Moldovei, care a devenit câştigătoarea Turneului de Dezvoltare al UEFA.

WU-19 / Moldova - România 0-4 (video)

Categorie:

Selecţionata de junioare U-19 a Moldovei  a suferit înfrângere, scor 0-4, în primul meci amical disputat cu reprezentativa similară a României.

Delegări UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Vladimir ANTONOV a fost numit observator de arbitri UEFA la meciul Kukes Albania – Kairat Kazahstan din cadrul primului tur preliminar al Ligii Europei. Partida se va disputa pe 10 iulie 2014 în orașul Tirana.

Fotbal pe plajă / Naţionala Moldovei

Categorie:

Selecţionata Moldovei la fotbal pe plajă va participa la Euro Beach Soccer League, Divizia B, care va avea loc în perioada 11-13 iulie, la Moscova. Din grupa preliminară mai fac parte Estonia, Kazahstan şi Azerbaidjan. Primele două clasate din această grupă se vor califica în faza finală programată pentru perioada 14-17 august în localitatea Torrendenbara, Spania, unde vor lupta pentru promovarea în Divizia A, dar şi pentru un loc la primele Jocuri Olimpice Europene din 2015 de la Baku, Azerbaidjan.

Cupa UEFA la futsal / Tragerea la sorţi

Categorie:

Joi, 3 iulie, la sediul UEFA de la Nyon, Elvetia, a avut loc tragerea la sorti pentru stabilirea componentelor grupelor din cadrul turneului preliminar al Cupei UEFA la futsal.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail