Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

WU-15 / România - Moldova 6-1

Categorie:

Selecţionata de junioare U-15 a Moldovei  a suferit înfrângere, scor 1-6, în cel de-al doilea meci amical disputat cu reprezentativa similară a României. Golul echipei noastre a fost marcat de Daria Meşina.

Fotbal pe plajă

Categorie:

În zilele de 5 şi 6 iulie în parcul Valea Morilor din Chişinău a avut loc Cupa Preşedintelui AFPM la fotbal pe plajă, ediţia a doua, organizată de Asociaţia de profil din Moldova în colaborare cu FMF. Deţinătoare a trofeului a devenit selecţionata cluburilor, care a trecut în finală de formaţia zonei Centru, scor 3-2.

Junioare U-19 / Meciuri amicale cu România

Categorie:

Selecţionata de junioare U-19 a Moldovei va susţine în zilele de 9 şi 11 iulie 2014 două meciuri amicale cu reprezentativa similară a României. Ambele partide vor fi jucate la CPSM de la Vadul lui Vodă cu începere de la ora 18.00, respectiv 10.00, şi vor fi transmise în direct de site-ul nostru.

WU-15 / România - Moldova 3-0

Categorie:

Selecţionata de junioare U-15 a Moldovei  a suferit înfrângere, scor 0-3, în primul meci amical disputat cu reprezentativa similară a României. Golurile au fost marcate de Camelia Moraru și Oana Negrea, de două ori.

Olimpiada APSM

Categorie:

Joi, 3 iulie, la restaurantul hotelului „Jolly Alon” din Chişinău a fost făcut bilanțul Olimpiadei Asociației Presei Sportive din Moldova 2014. În cadrul Galei APSM au fost premiați cei mai buni jurnaliști care au concurat la diferite probe sportive. La festivitate au fost prezenți Octavian Bodișteanu, Ministrul Tineretului și Sportului, Vladimir Colesnicenco, Președintele APSM, Dragoș Hâncu, Viceministrul Tineretului și Sportului, alți oficiali și conducători ai federațiilor de profil.

Junioare U-15 / Amicale cu România (video)

Categorie:

Selecţionata de junioare U-15 a Moldovei va susține în zilele de 4 şi 6 iulie 2014 două meciuri amicale cu reprezentativa similară a României. Ambele partide vor fi jucate la Mogoșoaia cu începere de la ora 18.00, respectiv 10.00.

Delegări UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Adrian IXARI a fost numit delegat UEFA la meciul Shirak Armenia – Shakhter Kazahstan din cadrul primului tur preliminar al Ligii Europei. Partida se va disputa pe 3 iule 2014 în orașul Gyumri.

Zimbru - deţinătoarea Supercupei Moldovei Orange (video)

Categorie:

Zimbru Chişinău este noua deţinătoare a Supercupei Moldovei Orange – 2014, după ce a câştigat meciul cu Sheriff Tiraspol, în urma executării loviturilor de departajare, scor 4-3. Timpul regulamentar s-a încheiat la egalitate, 1-1, după golurile semnate pe finalul primei reprize de Alexandru Grossu, respectiv Radu Gînsari.

Este a prima Supercupă a Moldovei pentru Zimbru.

Condoleanțe

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal exprimă sincere condoleanțe rudelor în legătură cu trecerea în neființă a lui Vasile SCURTUL, veteran al sportului moldovenesc, fost șef al Departamentului Relații Internaționale al FMF. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Fotbal feminin / Liga Campionilor UEFA

Categorie:

Joi, 26 iunie 2014, la sediul UEFA de la Nyon a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea componențelor grupelor din cadrul turului preliminar al Ligii Campionilor UEFA la fotbal feminin. Campioana Moldovei, CS Goliador-ȘS-11 Real, va juca în grupa 5 cu echipele ZFK Spartak (Serbia), ZNK Osijek (Croația) si AS Amazones Dramas (Grecia). Mini-turneul va avea loc în perioada 9-14 august 2014 în Croația.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail