Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Arbitrii Supercupei Moldovei Orange

Categorie:

Supercupa Moldovei Orange, ediţia 2013-2014, meciul dintre FC Zimbru Chișinău și FC Sheriff Tiraspol va fi condus de o brigadă de arbitri în următoarea componenţă: Gabriel TUPICICA – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Andrei BODEAN şi Victor MARDARI. Al 4-lea oficial va fi Victor GHECIU. Observator de arbitri a fost desemnat Oleg BERLADEAN, iar Delegat – Victor DOIBANI.

WU-17 / Moldova - Kazahstan 3-0

Categorie:

Naţionala de junioare U-17 a Moldovei a câştigat Turneul de Dezvoltare al UEFA, care s-a desfășurat în Bulgaria. În ultimul meci, echipa noastră a obținut victorie, scor 3-0, în fața selecționatei Kazahstanului.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat conferinţa de presă cu ocazia meciului FC Zimbru Chișinău - FC Sheriff Tiraspol (Supercupa Moldovei - ORANGE). Conferinţa de presă avut loc joi, 26 iunie 2014, la sediul FMF, și a fost transmisă în direct pe site-ul nostru. Vă propunem imagini video cu declarațiile jucătorilor și antrenorilor ambelor echipe.

Delegare FIFA

Categorie:

Forul fotbalistic mondial la fotbal pe plajă ne-a comunicat delegarea arbitrului FIFA la fotbal pe plajă Oleg CEBOTARI din Republica Moldova în perioada 27 – 29 iunie 2014 în or. Sopot, Polonia la turul II preliminar al Ligii Europa la Fotbal pe Plajă, Divizia A. La competiție vor participa selecționatele Portugaliei, Poloniei, Olandei, României, Elveţiei, Spaniei, Ucrainei și Franţei.

WU-17 / Bulgaria - Moldova 2-3 la penalty

Categorie:

Naţionala de junioare U-17 a Moldovei a câştigat în urma executării loviturilor de departajare, scor 3-2, cea de-a doua partidă din cadrul Turneului de Dezvoltare al UEFA, disputată cu gazda competiţiei - Bulgaria. Timpul regulamentar s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Comitetul Fotbal Feminin

Categorie:

Marți, 24 iunie, la sediul FMF a avut loc ședința de lucru a Comitetului Fotbal Feminin. În cadrul întrunirii a fost coordonat Regulamentul Campionatului R.Moldova la fotbal feminin, ediția 2014-2015. Noul an competițional în fotbalul feminin va începe pe 6-7 septembrie 2014 și se va desfășura la 3 categorii de vârstă: senioare, junioare U-16 (a.n 1999-2001), copii U-14 (a.n. 2001-2004).

WU-17 / Israel - Moldova 0-4

Categorie:

Naţionala de junioare U-17 a Moldovei a debutat cu o victorie categorică, scor 4-0, în faţa Israelului într-un meci din cadrul Turneului de Dezvoltare al UEFA, care se desfăşoară în Bulgaria.

Naționala U-17 (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European din 2015, naţionala de juniori U-17 a Moldovei va efectua un cantonament la Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă în perioada 23-27 iunie. Pentru acest stagiu selecţionerul Vadim Boreț a convocat 22 jucători.

Turneul de dezvoltare UEFA

Categorie:

Naţionala de junioare U-17 a Moldovei va participa în perioada 23-26 iunie 2014 la Turneul de Dezvoltare al UEFA, care se va desfăşura în Bulgaria.

Informații despre bilete

Categorie:

Biletele pentru Supercupa Moldovei Orange pot fi procurate începând cu 21 iunie la casele Complexului Sportiv Sheriff din Tiraspol. Partida FC Zimbru Chișinău – FC Sheriff Tiraspol este programată pentru 27 iunie la stadionul Sheriff și va începe la ora 19-00.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail