Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Conferinţă de presă (video)

Categorie:

Vineri, 20 iunie 2014, la sediul FMF a avut loc conferinţa de presă cu prilejul participării naţionalei de junioare U-17 a Moldovei la Turneul de Dezvoltare UEFA, care se va desfăşura în Bulgaria în perioada 23-26 iunie. La întrebările jurnaliştilor a răspuns Cristina Samson, antrenoarea reprezentativei de juniori a Moldovei.

Comitetul Executiv al FMF

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la ședința din 19 iunie 2014 a adoptat următoarele decizii:

U-15 / Moldova - Azerbaidjan 1-1 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-15 a Moldovei a remizat, scor 1-1, în cel de-al doilea meci amical cu selecționata similară a Azerbaidjanului.

Comitetul de Licențiere

Categorie:

Organul Directiv de Prima Instanță din cadrul Sistemului de licențiere a cluburilor de fotbal al FMF la ședința din 18 iunie 2014 a luat următoarele decizii:

U-15 / Moldova - Azerbaidjan 2-1 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-15 a Moldovei a obținut victorie, scor 2-1, în meciul amical cu selecționata similară a Azerbaidjanului. Toate golurile au fost marcate în prima repriză.

Delegare UEFA

Categorie:

Forul fotbalistic european ne-a comunicat că Olesea BERDEA din Republica Moldova a fost numită Delegat UEFA la partida dintre selecţionatele Rusiei şi Irlandei din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial la fotbal feminin din 2015. Jocul se va desfăşura pe 19 iunie pe stadionul din orașul Krasnoarmeisk, Rusia.

Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de luni, 16 iunie 2014, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru Supercupa Moldovei Orange, ediţia 2014, meciul FC Zimbru - FC Sheriff (27 iunie, Complexul Sportiv Sheriff din Tiraspol).

Premierea echipei Codru Juniori Călărași

Categorie:

Clubul de fotbal FC Codru juniori Călărași a fost premiat pe 14 iunie 2014 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 3 în Divizia B, Seria Centru, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii. Forul fotbalistic a fost reprezentat de Ruslan Berzoi, Vicepreședinte, şi Petru Soltanici, Director Competiţii.

Cupa Moldovei la fotbal amatori între ARF(video)

Categorie:

Echipa Asociației de fotbal din Telenești a devenit câștigătoarea Cupei Moldovei la fotbal amatori între asociații raionale, ediția 2014. În finală, formația antrenată de Veaceslav Popov a învins echipa AR din Ialoveni cu scorul de 2-0.

U-19 / Meci amical (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-19 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-3, în meciul amical cu echipa Veris Chişinău disputat la CPSM de la Vadul lui Vodă. Golurile au fost marcate de Vladislav Ivanov, Dumitru Bacal şi Ion Ursu.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail