Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Fotbal feminin

Categorie:

Vineri, 13 iunie 2014, în sala de conferințe a FMF a avut loc ședinta de lucru cu participarea reprezentanților de la toate cluburile din fotbalul feminin. Cu un mesaj de salut către participanți a venit Ion Testemițanu, Vicepreședinte FMF.

U-15 / Meciuri amicale cu Azerbaidjan

Categorie:

Naţionala de juniori U-15 a Moldovei va disputa pe 17 şi 19 iunie două meciuri amicale internaţionale cu reprezentativa similară a Azerbaidjanului. Ambele partide vor avea loc la Vadul lui Vodă și vor fi transmise în direct pe site-ul nostru. La cantonamentul de pregătire înaintea acestor meciuri, antrenorul selecţionatei noastre, Serghei Iepureanu, a convocat 20 de jucători.

Campionatul Moldovei între Copii şi Juniori

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat pe 12 iunie 2014 la hotelul “Institutul Muncii” din Chişinău o şedinţă, la care au fost făcute totalurile campionatului naţional pentru copii şi juniori, ediţia 2013-2014.

Campionatul Moldovei la fotbal feminin (video)

Categorie:

PGU ŞS-4-Alga Tiraspol a devenit câştigătoarea campionatului naţional de fotbal feminin între junioare, ediţia 2013-2014. În finală, echipa antrenată de Victor Senic a trecut de Rapid Criuleni, scor 3-2. Pentru formaţia tiraspoleană au marcat Ana Cuharenco, Carolina Ţabur şi Margarita Panova, iar pentru Rapid două goluri le-a înscris Corina Cazac.

Cupa Moldovei la fotbal între Asociațiile Raionale

Categorie:

Miercuri, 11 iunie, vor avea loc meciurile retur din cadrul 1/2 de finală ale Cupei Moldovei la fotbal între Asociațiile Raionale, ediția 2014. Iată programul partidelor:

Perioada de transfer

Categorie:

Perioada de transfer de vară pentru Campionatul Republicii Moldova, ediţia 2014-2015, va începe pe 11 iunie, şi se va încheia pe 2 septembrie 2014.

Finala Cupei Moldovei între juniori U-16 (video)

Categorie:

Echipa Buiucani-Dacia Chişinău a devenit deţinătoarea Cupei Moldovei între juniori U-16! În finală chişinăuienii au învins formaţia Sheriff Tiraspol datorită golului marcat de Iaser Ţurcan în minutul 46. FMF a fost reprezentată la festivitatea de premiere de către Ruslan Berzoi (Vicepreşedinte) şi Oleg Molceanov (Inspector Federal).

Cupa Europei între jurnalişti (video)

Categorie:

Echipa jurnaliştilor Republicii Moldova a devenit câştigătoarea turneului internaţional de fotbal „Cupa Europei între jurnalişti”, care s-a desfăşurat în zilele de 6 şi 7 iunie la stadionul Centrului de pregătire al selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă.

Camerun - Moldova 1-0

Categorie:

Selecționata Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-0, în meciul amical disputat în deplasare contra Camerunului, țară participantă la Campionatul Mondial. Singurul gol al partidei ai fost marcat de Edgar Salli în minutul 30.

Finala Cupei Moldovei între juniori (video)

Categorie:

Sheriff Tiraspol a devenit deţinătoarea Cupei Moldovei între juniori U-14! În finală tiraspolenii au învins formaţia Zimbru Chişinău datorită golului marcat de Ilia Mocon în minutul 25. FMF a fost reprezentata la festivitatea de premiere de către Pavel Cebanu (Preşedinte) şi Oleg Molceanov (Inspector Federal). Jucătorii ambelor echipe au primit medalii, diplome, iar căpitanul echipei Sheriff, Alexandr Cuzmenco - multrîvnitul trofeu!

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail