Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Cupa Moldovei la fotbal între Asociațiile Raionale

Categorie:

Sîmbătă, 7 iunie, au avut loc meciurile tur din cadrul 1/2 de finală ale Cupei Moldovei la fotbal între Asociațiile Raionale, ediția 2014. Iată programul partidelor:

U-21 / Lituania - Moldova 0-3

Categorie:

Naționala de tineret a Moldovei a obținut o nouă victorie în preliminariile Campionatului European din 2015. Tricolorii au învins în deplasare reprezentativa similară a Lituaniei, scor 3-0. Golurile echipei noastre au fost marcate de Nicolae Milinceanu și Igor Dima, de două ori.

Fotbal pe plajă

Categorie:

În perioada 3-8 iunie, oraşul italian Catania găzduieşte Cupa Campionilor Europeni la fotbal pe plajă. Campioana Moldovei, CS Djoker-Tornado Chişinău, a susţinut trei meciuri în cadrul grupei E, 3-4 cu BS Bohemians 1905 (Cehia), 4-3 cu Portsmouth BSC (Anglia) şi 3-5 cu BSC Sable Dancers (Elveţia), fiind eliminată din competiţie.

Comunicat (video)

Categorie:

Joi, 5 iunie, Prim-ministrul Republicii Moldova Iurie Leancă a efectuat o vizită de documentare în comuna Ciorescu, unde au loc lucrările de finisare a construcției Complexului Sportiv “Futsal Arena FMF”. Prim-ministrul ţării noastre s-a arătat impresionat de condiţiile create la Futsal Arena FMF şi a declarat că va participa cu plăcere la inaugurarea acestui Palat al Sportului.

Naționala / Antrenament în Camerun (video)

Categorie:

Naționala Moldovei a efectuat joi, 5 iunie, în orașul Yaounde  primul antrenament înaintea meciului amical contra Camerunului. Partida este programată să aibă loc pe stadionul "Ahmadou Ahidjo", care are o capacitate de 52.000 locuri. La ședința tehnică, care a durat ceva mai mult de o oră, au participat toți cei 18 jucători.

Clasament FIFA

Categorie:

FIFA a anunţat, joi 5 iunie, clasamentul ţărilor pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a coborât două trepte și ocupă locul 101 cu 334 puncte.

Supercupa Moldovei Orange

Categorie:

FC Zimbru Chișinău va fi gazda Supercupei Moldovei Orange la fotbal, ediția 2014. Acest lucru a devenit cunoscut miercuri, 4 iunie 2014, în urma tragerii la sorți efectuate la sediul FMF. Meciul FC Zimbru - FC Sheriff se va juca pe 27 iunie 2014 pe Arena Principală a Complexului Sportiv Sheriff din Tiraspol.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 03 iunie 2014, în baza rapoartelor oficialilor, înregistrărilor video şi fotografice de la meciurile de campionat şi cupă, Comitetul de Competiţii al F.M.F a decis:

Cupa Moldovei la fotbal între Asociațiile Raionale

Categorie:

Miercuri, 4 iunie, vor avea loc loc meciurile retur din cadrul 1/4 de finală ale Cupei Moldovei la fotbal între Asociaţiile Raionale, ediţia 2014. Iată programul partidelor:

Conferinţă de presă (video)

Categorie:

Marţi, 3 iunie 2014, la CPSM de la Vadul lui Vodă a avut loc conferinţa de presă cu participarea selecţionerului Ion Caras în perspectiva meciului amical contra Camerunului (7 iunie, Yaounde). De asemenea, jurnaliştii au avut ocazia să discute şi cu jucătorii echipei naţionale.

 

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail