Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Lotul naţionalei Moldovei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Ion Caras, a anunţat lotul final pentru meciul amical contra Camerunului (7 iunie, Yaounde).

Arbitrii meciului Lituania - Moldova U-21

Categorie:

Meciul Lituania – Moldova din cadrul Preliminariilor CE de tineret din 2015 va fi condus de o brigadă de arbitri din Georgia în următoarea componenţă: Tornike GVANTSELADZE – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Davit CHIGOGIDZE și Zaza PIPIA. Al 4-lea oficial va fi Giorgi KRUASHVILI.

Turneul "Guguţă"

Categorie:

Etapa finală a tradiționalului turneu național “Guguță” s-a desfășurat în perioada 29 mai – 1 iunie 2014 în satul Slobozia Dușca, raionul Criuleni. La această competiție au participat 12 formații-câștigătoare ale turneelor regionale. Campioană în acest an a devenit echipa Liceului Teoretic „Vasile Alecsandri” din orașul Bălți, antrenor – Alexei Belous, care în finală a învins Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” din orașul Chișinău, scor 4-2.

Premierea echipei Speranța Nisporeni

Categorie:

Clubul Sportiv de fotbal Speranța Nisporeni a fost premiat pe 1 iunie 2014 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 1 în Divizia B, Seria Centru, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii. Forul fotbalistic a fost reprezentat de Pavel Cebanu, Președinte, şi Petru Soltanici, Director Competiţii.

U-21 / Finlanda - Moldova 1-0

Categorie:

Naționala de tineret a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-0, în meciul cu Finalda din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2015. Singurul gol al partidei a fost marcat de Dani Hatakka în minutul 55. La începutul reprizei secunde Gheorghe Anton a ratat un penalty. 

Premierea echipei Goliador-ŞS-11-Real

Categorie:

Duminică, 1 iunie 2014, la stadionul Real-Succes din Chişinău a avut loc ceremonia de premiere a echipei Goliador-ŞS-11-Real, campioana Moldovei la fotbal feminin (senioare), ediţia 2013-2014. FMF a fost reprezentată la eveniment de către Marin Mitran, Director responsabil pe Selecţionatele Feminine, şi Natalia Ceban, Inspector Federal responsabil pe fotbalul feminin.

Fotbalul – sărbătoare pentru copii

Categorie:

Duminică, 1 iunie, Federația Moldovenească de Fotbal împreună cu CSCT Buiucani au desfăşurat un festival cu genericul „Fotbalul – sărbătoare pentru copii”, la care au participat circa 150 de copii, cu anul nașterii 2004-2005. FMF a fost reprezentată la această acţiune de Mihai Anghel, Prim Vicepreşedinte, Oleg Molceanov, Inspector federal. Toţi copiii au primit mai multe dulciuri şi cadouri.

Fotbal pe plajă

Categorie:

Duminică, 1 iunie 2014, în parcul Valea Morilor din Chișinău s-au disputat meciurile primei etape din cadrul Campionatului Moldovei la fotbal pe plajă, ediția VII. La ceremonia de deschidere a competiţiei au fost prezenţi Eugeniu Pavlov-Bubis, Preşedintele Asociaţiei de fotbal pe plajă, Pavel Cebanu, Președintele FMF, Nistor Grozavu, Viceprimarul mun.Chișinău, Iurie Bulgăreanu, Secretar General al Asociaţiei de fotbal pe plajă.

Turneu pentru copii

Categorie:

Pe 31 mai 2014 Liceul Internat Republican cu Profil Sportiv (LIRPS) a organizat un turneu de minifotbal pentru copii (anul nașterii 2002-2003) consacrat Zilei Internaţionale a Copilului. Au participat copii din satele Marinici şi Heleşteni (r. Nisporeni), Moleşti (r. Ialoveni), Bujor (r. Hânceşti), Copăceni şi Prepeliţa (r. Sângerei) şi copii de la LIRPS, care de asemenea sunt din diferite localităţi ale ţării.

Arbitrii meciului Finlanda - Moldova U-21

Categorie:

Meciul Finlanda – Moldova din cadrul Preliminariilor CE de tineret din 2015 va fi condus de o brigadă de arbitri din Letonia în următoarea componenţă: Vadims DIREKTORENKO – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Haralds GUDERMANIS și Aleksejs GRIŠČENKO. Al 4-lea oficial va fi Mareks KERE.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail