Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Juniori U-18 / Divizia A - Etapa Finală (video)

Categorie:

Echipa Şcolii Sportive nr.4 Dinamo-Auto Tiraspol a devenit câştigătoarea turneului final al Campionatului Moldovei de juniori U-18, Divizia A, ediţia 2013-2014. În finală, jucătorii antrenaţi de Serghei Vâbivanțev au învins formaţia Școlii Sportive din Măgdăcești, în urma executării loviturilor de departajare, scor 5-3. Timpul regulamentar s-a încheiat la egalitate 1-1.

Cupa Moldovei la fotbal între Asociațiile Raionale

Categorie:

Sâmbătă, 31 mai, vor avea loc loc meciurile tur din cadrul 1/4 de finală ale Cupei Moldovei la fotbal între Asociațiile Raionale, ediția 2014. Iată programul partidelor:

Noroc - deţinătoarea Cupei Moldovei la fotbal feminin (video)

Categorie:

CS Noroc a devenit câştigătoarea Cupei Moldovei la fotbal feminin, ediţia 2014. În finală, formaţia antrenată de Alina Stețenco a învins echipa Narta-ȘS Drăsliceni cu scorul 2-1. Toate golurile au fost marcate în repriza secundă. Partida a fost transmisă în direct şi pe site-ul nostru.

Lotul lărgit al naționalei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Ion Caras, a anunţat lotul lărgit pentru meciul amical contra Camerunului (7 iunie, Yaounde).

Comitetul Fotbal Profesionist

Categorie:

Joi, 29 mai 2014, a avut loc şedinţa de lucru a Comitetului Fotbal Profesionist la care au participat conducătorii cluburilor de fotbal din Divizia Naţională. Întrunirea a fost condusă de Mihai Anghel, Prim Vicepreşedinte FMF şi Preşedintele Comitetului Fotbal Profesionist.

Cursuri pentru antrenori

Categorie:

În conformitate cu cerinţele Convenţiei UEFA de recunoaştere a calificării antrenorilor, Departamentul Tehnic al Federației Moldovenești de Fotbal a organizat joi, 29 mai 2014, un Refresh Course de perfecţionare a nivelului antrenorilor licenţiaţi. Au participat 135 de antrenori-posesori ai licenţelor UEFA de categorie B, A şi PRO.

Conferinţă de presă (video)

Categorie:

Joi, 29 mai 2014, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă a fost organizată conferinţa de presă cu ocazia meciurilor selecţionatei de tineret a Moldovei contra Finlandei (1 iunie, Kouvola) şi Lituaniei (5 iunie, Vilnius) din cadrul Preliminariilor Campionatului European de tineret. La întrebările jurnaliştilor a răspuns Alexandru Kurteyan, antrenor principal, și jucătorii Cătălin Carp, Maxim Focșa și Alexei Koșelev.

Lotul naționalei U-21

Categorie:

Antrenorul naţionalei de tineret a Moldovei, Alexandr Kurteyan, a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda (1 iunie, Kouvola) și Lituania (5 iunie, Vilnius) din cadrul preliminariilor CE de tineret din 2015.

Premierea echipelor Saxan şi Victoria

Categorie:

Echipele Saxan Ciadîr Lunga şi Victoria Bardar aufost premiate miercuri, 28 mai, pentru clasarea pe locul 1, respectiv 3, în Divizia A. Jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii celor două formaţii au primit câte o Cupă şi medalii. Forul fotbalistic a fost reprezentat de Nicolae Cebotari, Secretar General, Petru Soltanici, Director Competiţii, Vladisav Cebotari, Inspector Federal. Evenimentul a avut loc imediat după meciul dintre aceste echipe din ultima etapă a sezonului.

Saptămâna Fotbalului Special Olympics (video)

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal și Olimpiada Specială din Republica Moldova au organizat pe 28 mai meciurile etapei finale ale Săptămânii Fotbalului European Special Olympics. Competiţia s-a desfășurat la Chişinău, la stadionul CSCT Buiucani cu participarea mai multor echipe din Republica Moldova (băieţi şi fete) de la şcolile auxiliare, formații unificate compuse din elevi de la şcolile auxiliare şi şcolile medii din regiunile ţării, în total circa 630 de persoane cu inteligență redusă.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail