Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Naționala U-21 (video)

Categorie:

Antrenorul naţionalei de tineret a Moldovei, Dănuț Stelian Oprea, a anunţat lotul de jucători pentru ultimele meciuri cu Cehia (7 octombrie, Znojmo) și Malta (11 octombrie, Paola) din cadrul preliminariilor CE 2017.

Lotul naționalei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Igor Dobrovolski, a anunţat lotul de jucători pentru meciurile cu Serbia (6 octombrie) și Irlanda (9 octombrie) din cadrul preliminariilor CM 2018.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul Sportiv pentru Copii şi Tineret „Buiucani” din Chişinău a început luni, 3 octombrie, al XXIX-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei FMF de categorie „C”.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 30 septembrie 2016, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

 

Campionatul raionului Căuşeni (video)

Categorie:

Duminică, 2 octombrie, pe stadionul orăşenesc din Căuşeni au avut loc meciurile finale ale campionatului raional la fotbal, ediţia 2016.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Duminică, 2 octombrie, în satul Vărvăreuca, raionul Floreşti, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

Veterani / Turneu internaţional

Categorie:

Selecţionata de veterani a Moldovei a devenit câştigătoarea turneului internaţional care s-a desfăşurat în oraşul Reni, Ucraina.

Veterani / Turneu internaţional

Categorie:

Selecţionata de veterani a Moldovei a repurtat victorie, scor 5-0, în primul meci cu echipa de veterani din oraşul Chilia din cadrul turneului internaţional care se desfăşoară în Ucraina.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Sâmbătă, 1 octombrie, pe teritoriul Gimnaziului din satul Zberoaia, raionul Nisporeni, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

Veterani / Turneu internaţional

Categorie:

Selecţionata de veterani a Moldovei a obţinut remiză, scor 1-1, în primul meci cu echipa de veterani Farul Constanţa din cadrul turneului internaţional găzduit de ţara vecină în perioada 28-30 septembrie.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail